📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden z lepszych filmików dodanych ostatnio na sadistica, mocne piwko.
Tych w 3:20 jak nieźle wyjebało
kurwa czemu 3 razy losowo sobie przewijam, a za każdym razem pierwsze co słyszę to te jebane "allah akbar" -.- czy ci śmieciarze są tak niedorozwinięci, że nie znają innych słów ?
Kurwa mać, wytłumaczy mi to ktoś, bo nie nadążam? Wojna domowa brudasów, obie strony się wzajemnie zabijają w imię borze. O CO TU KURWA CHODZI?!
gówniaczek napisał/a:
Kurwa mać, wytłumaczy mi to ktoś, bo nie nadążam? Wojna domowa brudasów, obie strony się wzajemnie zabijają w imię borze. O CO TU KURWA CHODZI?!
Już Ci tłumaczę sadolku. Są alawici (szyici) stanowią 15% populacji Syrii, do nich należy cały aparat bezpieczeństwa z prezydentem na czele, oni przez ostatnie 50 lat masakrowali sunnitów stanowiących 60% społeczeństwa. Teraz sunnici wspierani przez cały sunnicki świat zabijają alawitów. A alawici wspierani przez libański hesbollah, Iran i Rosję zabijają sunnitów. Chrześcijanie, Druzowie i Turkomani w większości wspierają alawitów bo wiedzą, że jak sunnici wygrają to ci pierwsi zostaną zarżnięci. Ta wojna będzie trwać i trwać. Do wojny dołączyli Kurdowie, którzy niby kolaborują z arabami-sunnitami bo sami są sunnitami, ale liczą na niepodległość i okupują sporo miast na północy, więc także walczą z alawitami ale czasem dochodzi do potyczek z arabami-sunnitami.
Dziękuję za uwagę
Was też niesamowicie wkurwiają te jebane powtórki?
mam nadzieję że zginie tam każdy ostatni arab.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów