18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Shaggy93 2013-04-10, 20:54 3
Precz_z_Preczem napisał/a:

Obrazek

Więc j@p@ kurwa koniu.

Chuja to mogę zapodać co najwyżej Tobie.
Czy dla Ciebie sam fakt, że zrywają z niej ubrania nie jest wystarczającym potwierdzeniem tego co zrobili/zamierzają zrobić???

Jedynie z szacunku do innych napisałem "Tobie" z dużej litery zjebany łamasie.
A teraz wracaj do lekcji.

PS: Tak dla Twojej wiadomości:

"Ten klip został nakręcony przez dumnego muzułmanina, jest na nim pokazane jak na ulicy muzułmanie gwałcąc koptyjskie kobiety, podczas gdy ich matka próbuje ją chronić. Akcja ma miejsce w biały dzień w pobliżu dużego rynku".

A ty sie człowieczku mały tak nie irytuj bo ci żyłka pierdolnie i nie bedzie miał kto wrzucać filmików kręconych jakimś kurwa ogórkiem !

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
p................a 2013-04-10, 21:05 5
Za chamstwo i głupotę wstawiającego piwa nie będzie, chociaż inaczej by było.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-04-10, 22:05
wyslijcie to tym na facebooku polska islam

(|)-------C====8
Zgłoś
wbijam 2013-04-10, 22:11 1
brudny02 napisał/a:

Każdego z tych zajebanych ciulów bym wykastrował, i nakarmił ich swoimi genitaliami.

myślisz,że to dobry pomysł ?
Zgłoś
ramiltor 2013-04-11, 5:02 1
Idą ciapaci ulicą:
- przydało by się kogoś ukamienować
- ok, to zgwałćmy te dwie
Zgłoś
Viaderoni 2013-04-11, 5:23 3
Jak kurwa pogardzam tanimi kurwami i ciapatymi szmatami, tak nie mogę patrzeć na krzywdę prawdziwej kobiety z ręki tych jebanych zwierząt. Zaraz dopierdolą się do mnie "truu mega sadole" którym gwałt za pomocą 2,5m dildosa to standard.

Umrzyjcie.Wszyscy.
Zgłoś
spireout 2013-04-11, 5:27
Allah akbar kurwa ! W raju i tak czeka 1000 dziewic.
Zgłoś
Yamissek 2013-04-11, 5:41
Pewnie się puszczała, to ją rozebrali dla poniżenia przed tłumem, potem pewnie profilaktycznie chłosta/coś innego jak to ciapaci, szczerze wątpię aby ją zgwałcili, oni bardziej gustują w kozach, o czym możemy przekonać się na hardzie.
Zgłoś
m................e 2013-04-11, 5:43
poprostu rzygać mi się chce, gdy słyszę to pierdolone allach chujbar...
Zgłoś
rampampa 2013-04-11, 5:52
zajebać skurwysynółw .. a poza tym jak oni wiszczą drą morde jak by na prawde ktoś ich w dupska walił

priv
Zgłoś
Powell 2013-04-11, 5:58 1
nie umiem wyrazić słowami tego jak bardzo tych śmieci i pasożytów nienawidzę. Kurwa bojkotuję kebsy

matko bosko kochano
Zgłoś
snik0 2013-04-11, 6:08
Lepiej kobietę niż kozę

brudny02 napisał/a:

Każdego z tych zajebanych ciulów bym wykastrował, i nakarmił ich swoimi genitaliami.

chuj byś zrobił internetowa cioto

Zgłoś
Kuriki 2013-04-11, 6:20
Legalny sex niespodzianka i to nawet przy aprobacie lub obojętności reszty społeczeństwa...

Tak się zastanawiam... Może jednak faceci powinni przejść na Islam? Koleżanka twierdzi, że ma partnera, który nie jest muzułmaninem i nie chce z innymi się pierdolić by go nie zdradzać? Albo żonę boli dupa i też nie chce? A kogo to obchodzi? Całkiem fajny dla facetów -hetero i bi- ten Islam jest

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
Tupolew18 2013-04-11, 6:32 1
No jak bym takiego na ulicy spotkał to zajebałbym...w sumie i tak ich tępię...ale tak się wkurwiłem że hej, kto idzie zapalić ?

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
MichaU 2013-04-11, 6:37 1
Precz_z_Preczem napisał/a:

Obrazek

Więc j@p@ kurwa koniu.

Chuja to mogę zapodać co najwyżej Tobie.
Czy dla Ciebie sam fakt, że zrywają z niej ubrania nie jest wystarczającym potwierdzeniem tego co zrobili/zamierzają zrobić???

Jedynie z szacunku do innych napisałem "Tobie" z dużej litery zjebany łamasie.
A teraz wracaj do lekcji.

PS: Tak dla Twojej wiadomości:

"Ten klip został nakręcony przez dumnego muzułmanina, jest na nim pokazane jak na ulicy muzułmanie gwałcąc koptyjskie kobiety, podczas gdy ich matka próbuje ją chronić. Akcja ma miejsce w biały dzień w pobliżu dużego rynku".

Zamknij ten zakompleksiony ryj. Ten film jest do dupy i się z tym pogódź. Poza tym jakie znaczenie ma to, ile kto założył tematów i ile dostał piw? Naucz się kultury jebany buraku.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów