Obrazek
Więc j@p@ kurwa koniu.
Chuja to mogę zapodać co najwyżej Tobie.
Czy dla Ciebie sam fakt, że zrywają z niej ubrania nie jest wystarczającym potwierdzeniem tego co zrobili/zamierzają zrobić???
Jedynie z szacunku do innych napisałem "Tobie" z dużej litery zjebany łamasie.
A teraz wracaj do lekcji.
PS: Tak dla Twojej wiadomości:
"Ten klip został nakręcony przez dumnego muzułmanina, jest na nim pokazane jak na ulicy muzułmanie gwałcąc koptyjskie kobiety, podczas gdy ich matka próbuje ją chronić. Akcja ma miejsce w biały dzień w pobliżu dużego rynku".
A ty sie człowieczku mały tak nie irytuj bo ci żyłka pierdolnie i nie bedzie miał kto wrzucać filmików kręconych jakimś kurwa ogórkiem !
(|)-------C====8Każdego z tych zajebanych ciulów bym wykastrował, i nakarmił ich swoimi genitaliami.
myślisz,że to dobry pomysł ?
chuj byś zrobił internetowa cioto
Tak się zastanawiam... Może jednak faceci powinni przejść na Islam? Koleżanka twierdzi, że ma partnera, który nie jest muzułmaninem i nie chce z innymi się pierdolić by go nie zdradzać? Albo żonę boli dupa i też nie chce? A kogo to obchodzi? Całkiem fajny dla facetów -hetero i bi- ten Islam jest
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Chuja to mogę zapodać co najwyżej Tobie.
Czy dla Ciebie sam fakt, że zrywają z niej ubrania nie jest wystarczającym potwierdzeniem tego co zrobili/zamierzają zrobić???
Jedynie z szacunku do innych napisałem "Tobie" z dużej litery zjebany łamasie.
A teraz wracaj do lekcji.
PS: Tak dla Twojej wiadomości:
"Ten klip został nakręcony przez dumnego muzułmanina, jest na nim pokazane jak na ulicy muzułmanie gwałcąc koptyjskie kobiety, podczas gdy ich matka próbuje ją chronić. Akcja ma miejsce w biały dzień w pobliżu dużego rynku".
Zamknij ten zakompleksiony ryj. Ten film jest do dupy i się z tym pogódź. Poza tym jakie znaczenie ma to, ile kto założył tematów i ile dostał piw? Naucz się kultury jebany buraku.