📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kręcone śmierdzącym kutasem Muhammada. Gdyby w opisie nie było napisane co się dzieje to pomyślałbym że film jest o jakimś jebanym talibie krzyczącym AALA HALAHA AA !! Allahu akbar !!
Co za skuriwałe bydło! Niech tylko jakiegoś kozojebce zobacze na Swoim terenie... zapierdole
Skurwysyny usunęli mój post po 2! minutach
Nie gwałcą tylko realizuja swoje świete prawo shariatu. Co za zwierzyna!!!
@up3
Chuja zrobisz. A materiał faktycznie jakiś taki z dupy wyjęty Panie autor, Twoje info to insynuacja. Nic tam nie ma.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Chuja zrobisz. A materiał faktycznie jakiś taki z dupy wyjęty Panie autor, Twoje info to insynuacja. Nic tam nie ma.
Japa leszczu. Wracaj pole pielić.
"Jak cię nie pierdolą to nie wierzgaj łapami".
Żegnam synek.
dback napisał/a:
Mój też i do tego zablokowali mi możliwość dodawania komentarzy. Skurwysyny Zgłosiłem ich syfiastą stronę jako propagującą nienawiść religijną. Jakby nie było jest to propagowanie ich kurewsko popierdolonych zasad postępowania. Poczytajcie sobie bzdury jakie wypisują o posłuszeństwie i o tym jaka to ich religia jest wspaniałomyślna.
Chuja byś zrobił.
Precz_z_Preczem napisał/a:
Japa leszczu. Wracaj pole pielić.
"Jak cię nie pierdolą to nie wierzgaj łapami".
Żegnam synek.
nie moa tu banów za ogólny poziom kultury osobistej ??
spireout napisał/a:
Allah akbar kurwa ! W raju i tak czeka 1000 dziewic.
podobno 72 dziewice. tak swoją drogą nie zastanawiało was, że 72 to tak troche mało jak na wieczność poza tym po paru dniach już by nie były dziewicami. podejrzana sprawa.
nie moa tu banów za ogólny poziom kultury osobistej ??
This is Sadistic - wracaj na kwejka.
Gebofon napisał/a:
@up3
Zrobię czy ci się to podoba czy nie. Więc żryj gruz cyganie
inne źródło:
jutub.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DNfR1jAHqB_M%26bpctr%3D1365634272
Hmmm, u ciapatych samo obnażenie przez kobietę jest równe z gwałtem, po prostu jedno z największych sposobów poniżenia kobiety. Wątpię, aby tu chodziło o gwałt, raczej chcieli tylko zdjąć ciuchy. Przeczytajcie trochę o ciapatych, bo takie pierdolenie, jak się o nich nic nie wie to śmierdzi gimbazą. Ja trochę poczytałem i nie cierpię tych jebanych arabusów, ale połowa co o nich pisze, że śmierdzą itd. to swoją wiedzę biorą z filmików nic poza tym.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów