Ja na bank straciłbym przytomność
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O jebaniutki, ja myślałem że on ma nogę urwaną i mu wszyscy próbują krwotok zatamować Twardy jest, w imię Allaha zniesie wszystko - tylko nie szczepionkę!
I Ci ludzie najeżdżają Europę, i Ci ludzie gwałcą wam europejki, i Ci ludzie chcą zdominować świat, haha
Ludzie powiadasz...
Jak on kurwa skrzeczy jak małpa, więc o jakich ludziach my tu mówimy? :|
Za mocne, na harda z tym
Przecież to znany fakt, że te ścierwa są twarde i groźne tylko przy swoich, lub kiedy trzeba odciąć łeb jakiemuś słabszemu, również przy innych ścierwach jego pokroju. Ile razy był film, kiedy jakiś ciapak został schwytany do niewoli i zwyczajnie w świecie kwiczał, i płakał.
Hahahaha ten to ewidentnie koziego pochodzenia:D Beczy jak maly koziolek^^
może mu krew świńską wstrzykują
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów