Dla tych co nie lubią czekać wybuch od: 1:40
Jeśli było to wyjebać
Jak dla mnie to Ty powinieneś pisać "wydaje mi się" w co drugim zdaniu. Jedyne co robisz to wyciągasz jakieś swoje wnioski które nie zostały potwierdzone... Wieże runęły- ok . Nie ma żadnych dowodów na to że to sami sobie to zrobili i nie wiadomo czy arabowie.. Były takie przypuszczenia więc wybudowali baze w celach bezpieczeństwa.. Co w tym nielogicznego ? Jeśli będzie przypuszczenie że nosisz w sobie wirusa który może zabić wiele osób to też dadzą Cię na obserwację i to jest normalne i logiczne. Poza tym sądzisz że żołnierze z bazy chodzą i cały czas ruchają matki Arabów ?? człowieku.. opanuj się... Wszystko co napisałeś opiera się na tym że to swoi rozjebali wieze żeby gnębić Arabów.. Arabowie są po prostu nieobliczalni.. Wszystkie państwa toczą politykę (co jest przejawem inteligencji i cywilizacji ) i dopiero jeśli nie dojdą do porozumienia stosują jakieś tam środki które właściwie się w dzisiejszych czasach nie zdarzają .. Powiedz mi w czym zauważasz ten przejaw cywilizacji u Arabów ??
Oni nie mają szacunku do ludzi i zwierząt (poza kozami).
Chcecie żeby kozojeby opanowały Europę? Ja nie.
Tam nie mają jakiś zabezpieczeń czy coś? Ostatnio jak byłem w Warszafce to tam chyba w ambasadzie USA na wjeździe były takie wysuwane bloki betonu czy coś.