📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wcześniej była nadzieja, że czasem chujem myśli, teraz to już tylko koran został...
czyli gówno
Mógł chociaż nacisnąć spust tego granatnika jak był skierowany w ziemię.
hmm strzelec nauczony podstaw, krótka seria siadła w cel no nieźle. Co do samych jajec to bez nich da się żyć, ale jeżeli trafił w kość udową to w sumie kolo jest martwy brak odpowiedniego chirurga w okolicy a tętnica ujebana jak rury lpec w zimie
Słabo, brakuje mi tu jednak "świntej" jihado-muzyczki, klasycznego allahu snackbar, oraz soczystego wyrwania z butów po przyjęciu pocisku na zbuki.
@tranzystor: zignoruj pseudowiedzę wyniesioną z gier FPS - w RPG-7 pocisk uzbraja się dopiero kilka metrów po strzale
Pocisk uzbrojony jest cały czas... dopiero po osiągnięciu prędkości ponad 100m/s jego własna energia jest w stanie "zbić" zapalnik.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów