📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wspaniali ludzie,takich tylko zapraszać do europy .
Fakt że srają dolarami a jednak nie mają własnego programu kosmicznego nie jest przypadkiem
Gdybym był bogatym ciapakiem, to byłbym zajęty swoim haremem , a nie ryzykowaniem rozjebanego łba.
Dlatego kibicuje wszelkim nowinkom jak samochody elektryczne, silniki hybrydowe, napęd wodorowy etc. i czekam cierpliwie na dzień, w którym znowu zajmą się wypasem wielbłądów...
powinni sobie odkryć kule w potylicy.
można byłoby u nich rozpropagować grę w rosyjską ruletkę, z użyciem pistoletu, zamiast rewolwera. wiem, że mudziny już mają jakieś osiągnięcia w tej dyscyplinie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów