ratowanie dziecka rzysypanego gruzem po wybuchu bomby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Oto lista sytuacji kiedy ciapaki mówią to swoje Allah Akbar:
Allah Akbar - Gdy chce jebnąć bombą
Allah Akbar - Gdy widzi jak budynek leci na dzieci
Allah Akbar - Gdy odkopie te dzieci
Allah Akbar - Gdy idzie się wysrać
Allah Akbar - Gdy idzie spać
Allah Akbar - Gdy odetnie sobie rękę maczeta
Allah Akbar - Gdy podetrze dupę pokrzywą
Allah Akbar - Gdy wygra w kasynie
Allah Akbar - Gdy przegra w kasynie
Allah Akbar - Gdy się rodzi
Allah Akbar - Gdy umiera
+ we wszystkich sytułacjach które:
*Były
*Są
*Będą
Allah Akbar - Gdy chce jebnąć bombą
Allah Akbar - Gdy widzi jak budynek leci na dzieci
Allah Akbar - Gdy odkopie te dzieci
Allah Akbar - Gdy idzie się wysrać
Allah Akbar - Gdy idzie spać
Allah Akbar - Gdy odetnie sobie rękę maczeta
Allah Akbar - Gdy podetrze dupę pokrzywą
Allah Akbar - Gdy wygra w kasynie
Allah Akbar - Gdy przegra w kasynie
Allah Akbar - Gdy się rodzi
Allah Akbar - Gdy umiera
+ we wszystkich sytułacjach które:
*Były
*Są
*Będą
Kurwa szkoda mi dzieciaka nie pierdolcie bo młody pewnie jeszcze nie wie w jakim chujowym środowisku przyszło mu się urodzić ,jestem oczywiście antyciapaty ale gdyby to dziecko wzięła teraz normalna europejska rodzina wychowałby sie na normalnego człowieka i byłby najprawdopodobniej wartościową osobą ,kazdy z was jakby wychowywał sie z maczetą nad szyja i koranem przy ryju doprawionym ludźmi myślącymi jak zwierzęta tez pewnie biegałby krzycząc allah akbar
Także nie pierdolcie dziecka zawsze szkoda !
Także nie pierdolcie dziecka zawsze szkoda !
HAL9000/2 napisał/a:
wygrzebują go żeby potem założyć na nim nową bombę, to się nazywa recykling.
A żeby Ciebie i twoją rodzinę i dzieci i babcie kurwa tak zasypało 30m pod ziemią debilu kurwa to jeszcze dziecko, recykling to kurwa z twojej czaszki kubek kurwa do picia wina zrobię.
To nie jest akcja ratunkowa, oni się tak rozmnażają - składają w gruzie jaja a potem wykopują młode.
A co to takiego? Palec grzebalec? tylko kto ma takie wielkie palce?
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
dzieciaka szkoda ale z gory jest skazany na los terrorysty jak uda mu sie dozyc to albo zabije 50 bezbronnych ludzi bo przeciez mu wmowia ze musi sie zemscic albo zginie w wojnie domowej z innej bomby albo kuli. kurwa jak ja ich nienawidze! niedawno znajoma mojej siostry poznala chlopaka ciapaka opowiadala mojej siostrze ze jest bardzo w nim zakochana i mowila tez miedzy innymi ze musi mu sie meldowac (jakas aplikacja na telefon) gdzie aktualnie przebywa on podobno tez to robi, potrafi do niej przyjechac bez zapowiedzi i na noc tak bylo ostatnio.. na drugi dzien ta dziewczyna poszla na uczelnie i wracajac do domu na ''okienko'' w zajeciach zadzwonil do niej zeby kupila mu jedzenie bo jest glodny i musiala isc do mcdonald's bo innego nie chcial. kurwa caly dzien brudas jebany siedzial i dupy mu sie ruszyc nie chcialo tylko ona jeszcze musiala mu przynosic do domu? mam nadzieje ze jak doniosla to bylo zimne i chujowe
ptaqdeloco napisał/a:
A żeby Ciebie i twoją rodzinę i dzieci i babcie kurwa tak zasypało 30m pod ziemią debilu kurwa to jeszcze dziecko, recykling to kurwa z twojej czaszki kubek kurwa do picia wina zrobię.
Zapomniałeś dopisać: Allah Akbar!
zaczęli drzeć się allah akbar i już myślałem ze drugi raz coś wyjebie
Za mało 'allah akbar'. Przepisowo powinno przynajmniej w odstępie 5s paść 'allah akbar'.
wysadzać swoje porąbane dupsko wśród cywilów, żeby potem przeprowadzać akcje ratunkowe... Mimo wszystko szkoda dzieciaków, kobiety też tam zbyt dużego wyboru nie mają
wysadzać swoje porąbane dupsko wśród cywilów, żeby potem przeprowadzać akcje ratunkowe... Mimo wszystko szkoda dzieciaków, kobiety też tam zbyt dużego wyboru nie mają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów