18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
D................s 2014-01-25, 2:17 6
Oto lista sytuacji kiedy ciapaki mówią to swoje Allah Akbar:

Allah Akbar - Gdy chce jebnąć bombą
Allah Akbar - Gdy widzi jak budynek leci na dzieci
Allah Akbar - Gdy odkopie te dzieci
Allah Akbar - Gdy idzie się wysrać
Allah Akbar - Gdy idzie spać
Allah Akbar - Gdy odetnie sobie rękę maczeta
Allah Akbar - Gdy podetrze dupę pokrzywą
Allah Akbar - Gdy wygra w kasynie
Allah Akbar - Gdy przegra w kasynie
Allah Akbar - Gdy się rodzi
Allah Akbar - Gdy umiera

+ we wszystkich sytułacjach które:
*Były
*Są
*Będą
Zgłoś
andreez91 2014-01-25, 18:47 7
Kurwa szkoda mi dzieciaka nie pierdolcie bo młody pewnie jeszcze nie wie w jakim chujowym środowisku przyszło mu się urodzić ,jestem oczywiście antyciapaty ale gdyby to dziecko wzięła teraz normalna europejska rodzina wychowałby sie na normalnego człowieka i byłby najprawdopodobniej wartościową osobą ,kazdy z was jakby wychowywał sie z maczetą nad szyja i koranem przy ryju doprawionym ludźmi myślącymi jak zwierzęta tez pewnie biegałby krzycząc allah akbar
Także nie pierdolcie dziecka zawsze szkoda !
Zgłoś
ptaqdeloco 2014-01-26, 12:47
HAL9000/2 napisał/a:

wygrzebują go żeby potem założyć na nim nową bombę, to się nazywa recykling.

A żeby Ciebie i twoją rodzinę i dzieci i babcie kurwa tak zasypało 30m pod ziemią debilu kurwa to jeszcze dziecko, recykling to kurwa z twojej czaszki kubek kurwa do picia wina zrobię.
Zgłoś
Nazgrel 2014-01-26, 13:06 1
To nie jest akcja ratunkowa, oni się tak rozmnażają - składają w gruzie jaja a potem wykopują młode.
Zgłoś
lordmegatron 2014-01-26, 13:11 2
A co to takiego? Palec grzebalec? tylko kto ma takie wielkie palce?

RIP Chuck Schuldiner
Zgłoś
kam332 2014-01-26, 13:15
i tak zostanie terrorystą...

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
FzgW 2014-01-26, 13:26
Kurwa nie kumam ludzi allahuja jakby się chcieli wysadzić.
Zgłoś
MatiLodz 2014-01-26, 13:29 1
dzieciaka szkoda ale z gory jest skazany na los terrorysty jak uda mu sie dozyc to albo zabije 50 bezbronnych ludzi bo przeciez mu wmowia ze musi sie zemscic albo zginie w wojnie domowej z innej bomby albo kuli. kurwa jak ja ich nienawidze! niedawno znajoma mojej siostry poznala chlopaka ciapaka opowiadala mojej siostrze ze jest bardzo w nim zakochana i mowila tez miedzy innymi ze musi mu sie meldowac (jakas aplikacja na telefon) gdzie aktualnie przebywa on podobno tez to robi, potrafi do niej przyjechac bez zapowiedzi i na noc tak bylo ostatnio.. na drugi dzien ta dziewczyna poszla na uczelnie i wracajac do domu na ''okienko'' w zajeciach zadzwonil do niej zeby kupila mu jedzenie bo jest glodny i musiala isc do mcdonald's bo innego nie chcial. kurwa caly dzien brudas jebany siedzial i dupy mu sie ruszyc nie chcialo tylko ona jeszcze musiala mu przynosic do domu? mam nadzieje ze jak doniosla to bylo zimne i chujowe
Zgłoś
Halman 2014-01-26, 13:29 1
ptaqdeloco napisał/a:

A żeby Ciebie i twoją rodzinę i dzieci i babcie kurwa tak zasypało 30m pod ziemią debilu kurwa to jeszcze dziecko, recykling to kurwa z twojej czaszki kubek kurwa do picia wina zrobię.

Zapomniałeś dopisać: Allah Akbar!
Zgłoś
smyku1210 2014-01-26, 13:33 2
zaczęli drzeć się allah akbar i już myślałem ze drugi raz coś wyjebie
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-01-26, 13:39
Za mało 'allah akbar'. Przepisowo powinno przynajmniej w odstępie 5s paść 'allah akbar'.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
Szmicer 2014-01-26, 13:54
eee tam.. zbierali gruz na obiad i dzieciaka znaleźli
Zgłoś
fashX 2014-01-26, 14:52
Jebać ciapciaków, ale szacuneczek za zaangażowanie w wykopywaniu, chciałbym widzieć jak niemieckie świnie by to zorganizowały, pewnie wykopałyby same kości.
Zgłoś
my.account 2014-01-26, 14:53
gratuluję logiki
wysadzać swoje porąbane dupsko wśród cywilów, żeby potem przeprowadzać akcje ratunkowe... Mimo wszystko szkoda dzieciaków, kobiety też tam zbyt dużego wyboru nie mają
Zgłoś
Royalz 2014-01-26, 16:07
Cud narodzin.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów