ratowanie dziecka rzysypanego gruzem po wybuchu bomby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dobra muszę coś napisać huehue, ciapaci czy kurwa żydzi czy inne wynalazki to jeżeli chodzi o heroiczną walkę by uratować jedno z swoich młodych jestem w stanie powiedzieć : Brawo panowie! daliście rade! ale jeżeli pod gruzem był by dorosły Ahmed to wolałbym gdyby go wygrzebali spod gruzu w akompaniamencie kolejnej eksplozji która zabiła by ich wszystkich . Dzieci są niewinne i to dorośli programują ich na takich samych debili z rządzą krwi niewiernych, w krajach "cywilizowanych" mamy podobny problem tylko u nas są homoseksualiści dewianci różnych skrzywień wiec tak czy tak proponowałbym by kal.7.62 był instalowany w 80% populacji !
Jak mu twarz umyli to zaczął płakać, widać, że brud ma we krwi, hahahaha
teraz mial farta..... ale predzej czy później sam rozjebie taki budynek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów