Talibski chłopak postanowił sprawdzić czy podłożony ładunek przeciwko siłom koalicyjnym zadziała... Prawdopodobnie uznał, że coś nie bangla więc podeptał trochę płytkę naciskową podpiętą do ładunku by sprawdzić CZY DZIAŁA. No k🤬a mać, geniusz... I'm out
akcja od około 01:00, po wybuchu już tylko kona, rana śmiertelna.
wklej ktoś obrazek z geniuszem, najlepiej ciapatym...
BONUS
Tablibki zakopują na często patrolowanej drodze kolejne IED, Allah jednak chciał by stawili się czym prędzej u niego na dywaniku. Zawołał ich mniej więcej w 02:30.
Warto posłuchać rozmów pilotów Apacha
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrafi się gość rozerwać.
jak pięknie, sam się wyeliminował
oby więcej takich
Bonusa wrzuciłem przez EDIT dla entuajastów latających ciapków.
R................t
2014-02-26, 8:56
Materiał ok - piwko. Powiedz mi chopie skąd ktoś ma Ci załątwić ciapatego geniusza? moze jeszcze sucha wodę, uczciwego polityka i 18 letnią dziewicę? Powiedz..
Niby czyta Koran, a tu taki wybuchowy temperament...
RagicMabbit napisał/a:
Materiał ok - piwko. Powiedz mi chopie skąd ktoś ma Ci załątwić ciapatego geniusza? moze jeszcze sucha wodę, uczciwego polityka i 18 letnią dziewicę? Powiedz..
Ciapaty geniusz to najstarszy znany ludzkości oksymoron

aczkolwiek znam 18 letnie dziewice, sam miałem dziewczynę którą rozdziewiczyłem gdy miała już 23 lata

tak, była z Lublina...
R................t
2014-02-26, 9:07
up. MacheteKills - też ja znam, mieszkała na ul Legnickiej 12/4, kłamała Cię, a to coś to były rajtki.
I nie strasz mnie oksymoronami.
RagicMabbit napisał/a:
up. MacheteKills - też ja znam, mieszkała na ul Legnickiej 12/4, kłamała Cię, a to coś to były rajtki.
O k🤬a
x................s
2014-02-26, 9:14
kto pod kim kopie dołki ten....
W Lublinie nie ma ulicy legnickiej
R................t
2014-02-26, 9:19
Może i nie ma - mówiem że kłamczucha. Jasonx też ja miałeś?
Jakiś c🤬jowy ten ładunek...
Jakby był porządny to by kolesia szufelkami zbierali, a on jeszcze dychał z minutę...
Nawet bombę potrafią sp🤬olić
Cytat:
wklej ktoś obrazek z geniuszem, najlepiej ciapatym...
Chciałem wkleić taki obrazek, jednak google nic na ten temat nie wie...
w................5
2014-02-26, 13:17
Ten okrzyk "NEVER MIND" jest genialny