[video] [/video]
Pierwszy i ostatni post - w poważaniu mam czy dostanie piwa. Raczej coś dla ciut starszych Sadoli, bo tych z pokolenia JP Popka raczej mało obchodzi co będzie za 20lat... jak przyjdzie im pucować lampę alladyna...
Pierdolenie po chuju, a reszta wystawi piwo by czuć się spokojniej.
Zaraz się u nas zalęgną i gówno zrobisz, przyłożą ci spluwę do głowy, zastrzelą, a córkę na chłostę.
Były tematy że już się u nas lęgną, i są to potwierdzone dane, filozofia unii jest taka że przyrost naturalny najlepiej jest zalepić ciapatymi, i uwaga wielcy sadolowi filozofowie:
T A K S I Ę S T A N I E
Jak temu zaradzić? Już wyjaśniam:
-Rząd Prawicowy
-Ustawa o dofinansowaniu rodzinnym
-Przejście na system firm państwowych ze stabilnym antykorupcyjnym rządem
Wam jedynie pozostanie ruchać na potęgę koleżanki z klatki obok.
Mam nadzieję że ktoś przeczyta i zrozumie, a nie oprze się na ciepłych internetowych słowach jakiegoś patałacha.
Pozdrawiam
Obrazek
po 1 primo to za bardzo Chrześcijańska jest Polska żeby ludzie dali sobie Allaha pod dom wpierdolić, nie wyobrażam sobie żeby kościół cieszył miche z tego że im ciapaci hajs z tacy będa zabierali
po 2 primo to po co by mieli tu przyjechać? Nie słyszałem zebyśmy dawali zasiłki jak we Francji czy Niemczech dla wielodzietnych rodzin, przyjadą klepać biede i szukać pracy? "Kurwa nie sądze"
>CBR 929RR FirebladeJaki rasizm? O czym Wy mówicie? ZABEZPIECZENIE GRANIC ? Czy Wy jesteście normalni? Mam wrażenie, że albo większość z Was siedzi w gimnazjum i patrzy na rzeczywistość przez pryzmat dresiarzy szkolnych albo żyjecie na jakiejś zapadłej wsi i patrzycie przez pryzmat Heńka i Staśka z siekierami, co z siekierami co niedzielę pod sklepem krzyczą POLSKA DLA POLAKÓW! Zapraszam Was do wyjścia na ulicę / odwiedzenia dużego miasta, dobrym przykładem jest Warszawa i wtedy się wypowiadajcie na temat "rasizmu w Polsce".
wysłać ich do obozu wczasowego w Oświęcimiu...