[video] [/video]
Pierwszy i ostatni post - w poważaniu mam czy dostanie piwa. Raczej coś dla ciut starszych Sadoli, bo tych z pokolenia JP Popka raczej mało obchodzi co będzie za 20lat... jak przyjdzie im pucować lampę alladyna...
Ja bym się za bardzo nie przejmował. Arabi egzystują w krajach takich jak Szwecja, Niemcy, Francja przez socjal. Budki z kebabami to prowadzi 20% tych którzy maja łeb na karku, a pozostałe 80 % żyje z zasiłków. jak im to obetną to albo będą przymierać głodem albo wrócą na pustynie bo arabus nie uczy się języka. nie ma doświadczania zawodowego. Jak obetną zasiłki i ta banda ruszy w poszukiwaniu roboty to będą zamiatać ulice za 2 euro dziennie. Ja się nie obawiam ze mój wnuk będzie pucował lampy alladynowi na światłach w najgorszym razie zawala nam rynek prac podstawowych i uważam ze tu jest problem.
Pozdrawiam
No i co im cwaniaczku twój wnuk zrobi? jak zmieni się prawo tak że tylko Islam i jego wyznawcy mają prawa socjalne? zaczną przeżerać dorobek państwa, aż doprowadzą do zapaści gospodarczej.. wyślesz do nich wojsko? odwołasz się do logiki?
Popatrz na państwa gdzie żyją ciapate, to w większości kraje totalitarne, gdzie władca ludności ma wszystko, a reszta robi na niego i żyje w nędzy. Jak by tam mieli dobrze to by nie spierdalali do Europy.
Niestety Europą zaczęli rządzić Lewicowcy.. I preferują pojęcie Piss&Love .. a warto sobie odświeżyć historię i poczytać jaka wojownicza była kiedyś Europa..
i co się stało?? zatraciliśmy chęć dominacji nad światem, choć dzięki technice wyprzedziliśmy całą resztę.. przestraszyliśmy się własnej tożsamości i oddaliśmy pałeczkę obce ręce..
będzie z tego jeden wielki PYTOZAUR !!
w każdym razie czekam na rozpatrzenie mojego stażu naukowego w Australii i papa..
Polski tak szybko nie wchłonie Islam bo tu bieda, ale za to jak upadnie mentalnie Europa to Rosja sobie zagrani te ziemi, bo czerwoni nigdy nie stracili cechy imperializmu..
a co do tendencji wskaźnika urodzeń.
w Europie tendencja jest tak niska z powodu tego iż trudno jest wychować 10 dzieci tak aby każde wyrosło na wartościowego człowieka. Popatrzcie ile kosztuje utrzymanie jednego dziecka które kończy dobre studia.. to są niebagatelne kwoty.. A później jakakolwiek pomoc na starcie w dorosłe życie.. Bogaci rodzice mogą zapewnić pomoc i tym samym ich pociechy rozwijają się dużo szybciej bo nie muszą się już dorabiać..
W islamie jest inaczej.. oni narobią stado dzieci i nie interesują się ich wykształceniem. to wynika z ich kultury i mentaloności, doskonale widać to w wielodzietnych rodzinach muzułmanskich w Niemczech..
kobniec bo szkoda mi czasu na tego sadistica.. I tak większość społeczeństwa to debile które myśla tylko o własnej dupie, a nie narodu jako ogółu. Polska umrze i wy z nią, jedyna opcja to powrót do korzeni nacjonalizmu.. to dzięki takim poglądom odzyskaliśmy niepodległość 1918 jako IIRP..
Dopóki nie zrobimy porządku z tym burdelem zwanym III Rzeczpospolitą to nie ma co nawet marzyć o zabezpieczeniu granic przed ciapatymi.
Może i słabo z naszym przyrostem naturalnym, ale na szczęście rasizm u nas w kraju nadal ma się bardzo dobrze