📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ciekawe, czy ten gość na dole faktycznie jest arabem?
A w kwestii komentarzy - nie przyjadą. Nawet autochtoni nie wiedzą jak żyć w tym kraju.
A w kwestii komentarzy - nie przyjadą. Nawet autochtoni nie wiedzą jak żyć w tym kraju.
Nie wiem o co chodzi, przecież określenia takie jak czarnuch, ciapas czy kozojebca nie tyczą się ludzi...
pochwal sie jeszcze cioci
Templariusz Mariusz napisał/a:
Hahahhaha to ja to napisałem
Kurwa nie wierzę
Mój Ty bohaterze.
Up up i up@
ale Wy wszyscy jesteście kurwa zabawni w tych swoich hejtach. Co za pojebana moda.
ale Wy wszyscy jesteście kurwa zabawni w tych swoich hejtach. Co za pojebana moda.
I tak prawda jest zapewne taka, że napisał to polak dla zaczepki. No przecież wszyscy wiedzą, że ciapate gówno nie może nawet odróżnić kobiety od kozy
A pierdolicie. Jebać ciapatych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów