18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
androgenius 2013-02-11, 15:53
Niech się kurwy uczą.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
cezar43 2013-02-11, 16:30 176
@up Nie, niech się nie uczą i niech spierdalają.
Zgłoś
Onyx1 2013-02-11, 16:32
Dobrze napisał. Jechać z kurwami!
Zgłoś
Tas123x 2013-02-11, 16:34
I dobrze że się uczą przynajmniej zrozumieją wyzwiska co zwiększy satysfakcje
Zgłoś
NaughtyBear 2013-02-11, 16:35 9
Pierwsze, co rzucilo mi sie w oczy to to, ze od razu zwyzywal go od rasistow...

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
XantosArt 2013-02-11, 16:36 1
Lepiej niech się nie uczą, bo zamienią nasze "Kurwa mać" na "Allahu Akbar"
Zgłoś
b................e 2013-02-11, 16:37 5
Moja świętej pamięci ciotka też po ciapatemu umiała. Jak się jej sztuczna szczęka zacięla to bylo khhhkhkkkh kkhhhh aakhh.
Zgłoś
G................o 2013-02-11, 16:41 10
Przecież i tak tu nie przyjadą, już widzę jak 1000 ciapatych blokuje ulicę by się modlić w bodajże Wa-wie czy Kr-owie. Wpierdol i błagania do allaha tylko to niosło by się echem.
Bo większość awanturników, kiboli, dresów itp ofensywnie nastawionych do otoczenia jegomościów z polski ma matkę czy babkę która jest wierząca i jak któraś z nich zacznie być obrażana czy dyskryminowana to wiem jaka będzie reakcja. A i patrioci też coś "dołożą".
Zatem czekamy lecz nie zapraszamy.
Zgłoś
aleksander6 2013-02-11, 16:41 5
faktycznie, jakby rasista to była jakaś obelga

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
Anarchangel 2013-02-11, 16:41
NaughtyBear napisał/a:

Pierwsze, co rzucilo mi sie w oczy to to, ze od razu zwyzywal go od rasistow...

Bo zamszowi wiedzą jak ich nazywamy... ( pl.wikipedia.org/wiki/Ćapati )
Zgłoś
a................n 2013-02-11, 16:44 13
Islam to nie rasa.
Zgłoś
SKINHEAD 2013-02-11, 16:57 2
Pieprzone kozojeby.. powiedz tylko slowo a zaraz uwazaja ze jestes rasista. Wracajcie do swojego Islamabadu, przebierajcie kobiety w szmaty. Jestescie zaraza Europy, czas was zgniesc jak robactwo !
Zgłoś
ptaqs 2013-02-11, 17:05
można linka do filmiku?

God, I'll make them pay...
Zgłoś
Desire00 2013-02-11, 17:18
/watch?v=-iZqIwVGvjs

btw. w Indiachi tylko 13.4% populacji wyznaje islam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów