📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zawsze mnie zadziwia ileż ekspresji ,ogromu wiedzy i treści ,zaangażowania i innych dupereli można przekazać przez Allahu Akbar
Strzelają do kogoś, drą na całą japę Allah Akbar, zabiją kogoś - drą jape, wybuchnie coś, nawet ich kompan - drą jape, jebane zwierzęta.
Jak jest wypadek i przyjedzie karetka to wyskakują o drą japę zamiast pomóc.
Kręcone allahem.
Pod koniec skurwiel krzyczy po polsku " Obama! NA DRZEWA WRACAMYY "
Zamiast pomóc to drze mordę do swojego ciapatego bożka
Reakcja prawidłowa, leci piwko.
Reakcja prawidłowa, leci piwko.
Do Autora/ów: Uprasza sie o dawanie ostrzeżen przed każdym nagraniem brudnego pochodzenia przed nadmierną ilością darcia ryja na tle "reigijnym"
Nie wiem jak reszta, ale ja mam odruch wymiotny slysząc "aLLAHU srakbary" i inne "worldstary"
Co nie zmienia faktu, że za usmażonego kozojebce zawsze daje zimne piwo
Nie wiem jak reszta, ale ja mam odruch wymiotny slysząc "aLLAHU srakbary" i inne "worldstary"
Co nie zmienia faktu, że za usmażonego kozojebce zawsze daje zimne piwo
Na moje oko zostali trafieni pociskiem przeciwpancernym wystrzelonym albo z wyrzutni jak już było powiedziane albo z działa samobieżnego.
A o ile dobrze widzę to to jest radziecki T90 więc nieco podobny do T34-85 , ale to znacznie nowsza konstrukcja, więc geminisaga, nie pierdol.
A o ile dobrze widzę to to jest radziecki T90 więc nieco podobny do T34-85 , ale to znacznie nowsza konstrukcja, więc geminisaga, nie pierdol.
widzialem ten filmik juz jakis czas temu na LL. Oni zostali trafieni przez czolg Syryjskiej armii.
Biorąc pod uwagę fakt że Piepszło z góry i ogień widać wydobywa się z włazów
To na moje oko Dostali Pociskiem z Haubicy
tak zwane trafienie bezpośrednie
ps. pozdrawiam kolegów z 1 Mazurskiej Brygady Artylerii dywizjon dowodzenia
To na moje oko Dostali Pociskiem z Haubicy
tak zwane trafienie bezpośrednie
ps. pozdrawiam kolegów z 1 Mazurskiej Brygady Artylerii dywizjon dowodzenia
Czy tylko mi się wydaje, że on krzyczy allah akbar, oh my god, this tank is firing?
O kurwa, oni go chyba ze złomu wzięli, jakby nie oberwał to sam by się rozleciał. Ale wybych piękny, oglądam dwudziesty raz i jeszcze mi się nie znudziło.
Nie wiem w czym on Ci przypomina T90, poza tym skąd allahy miałyby wziąć taki czołg? Po kołach można poznać, że jest to T-54/55 (4 razem + 1 wysunięte do przodu).
Dannybow napisał/a:
A o ile dobrze widzę to to jest radziecki T90
Nie wiem w czym on Ci przypomina T90, poza tym skąd allahy miałyby wziąć taki czołg? Po kołach można poznać, że jest to T-54/55 (4 razem + 1 wysunięte do przodu).
Jestę ekspertę, gram w World of Tanks.
Dostali goldem w amoraka.
Dostali goldem w amoraka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów