18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Ciapaty dostaje po mordzie
T................h • 2013-07-14, 6:03
Nie honorowo, ale zapewne większości z wielbicieli panienek z kutasami spodoba się ten widok
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman 2013-07-14, 6:08
można być wielbicielem różowych kucyków byle by te ścierwa wiedziały gdzie ich miejsce...
Zgłoś
haqer 2013-07-14, 6:19 22
Nawet nie oglądałem i już za sam tytuł masz piwo
Zgłoś
maderfakermen 2013-07-14, 7:20 11
i poszła kurwa spać.
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-07-14, 7:45 4
Nie wiem... ja się nie znam- ostatnio wiele się słyszy: ciapaty, kozojebca, szmatogłowy- ale mam takie luźne przemyślenia po nocnej zmianie przy piwie:

Zaczynając od ataku na WTC-jakoś trudno mi uwierzyć, że stała za tym Al Kaida. Moim zdaniem Amerykanie sami zrobili sobie "kuku" a z Osamy sprawcę. A po co? A no po to, że wojna to potężny napęd dla gospodarki kraju- miliardy $! (w sieci istnieją filmy, gdzie fakty, a szczególnie te naukowe mówią inaczej... mediom jakoś nie wierzę.)
USA jest wszędzie pełno. Wtrącają się do wszystkiego, nad wszystkim chcą mieć kontrolę ciągnąc za sobą tępe państwa typu Polska (wszak jesteśmy w NATO). Giną nasi żołnierze wysyłani do Afganu. W imię czego ja się pytam? W imię chociażby nadal obowiązujących wiz ??
Czechom wizy zostały zniesione- Polakom nie... bo Czechów jest jakieś 10 mln i mają w miarę ustabilizowaną sytuację w kraju, więc zwyczajnie pierdolą migrację do USA, a co za tym idzie, nie ma ryzyka napływu obcokrajowców... z naszego pojebanego kraju spierdoliłaby przynajmniej połowa, jeśli podniesionoby szlaban do Stanów.

Wracając do owych ciapatych- dla nich Amerykanie są zwykłymi najeźdźcami, więc chłopki się bronią, a kraje typu Polska, Wielka Brytania, Niemcy, Francja i cała reszta- sprzymierzeńcami USA, a co za tym idzie- automatycznie wrogami "ciapatych"... co się dziwić, że jakiemuś odjebało, bo się ujarał, popił łiskaczem i zaszlachtował Brytyjskiego szweja?

Kto pozwoli złodziejowi na plądrowanie własnego domu? Każdy z Was będzie go bronił.

Być może mylę się w tym co myślę... nie bronię "ciapatych", ale posiadając moją zupełnie ogólną wiedzę w tym temacie, tak to widzę.
Zgłoś
T................h 2013-07-14, 8:22 1
@Mantuanuliup

Co do WTC śmierdzi mi to przekrętem na kilometr .. jeśli chodzi o wojnę w Afganistanie to jest dłuższy temat na rozmowę, ale wiadomo warto kontrolować państwo które ma/miało ponad 70 % udziału w produkcji opium Zauważ też że wojsko musi mieć gdzie ćwiczyć, żeby w razie ,,W" nie stali jak panny do bicia ..

Co do kozojebców, jak sama nazwa wskazuje to nie są cywilizowani ludzie mimo że znam kilku Muzułmaninów którzy są normalnymi ludźmi ale ta większa część ciapatych robi im tak złą opinię, na tyle złą że nie da się jej już zmienić, to tak samo jak z cyganami ..
Być może (?) jest tam jakiś uczciwy cygan na świecie mimo iż chyba jest to oksymoron, ale przez całą resztę romów ma on już spieprzoną opinię ludzi.
Zgłoś
Kashero007 2013-07-14, 8:28 12
2@up

I bardzo dobrze myślisz. Amerykanie NIGDY nie zniosą wiz bo bardzo dobrze wiedzą czym to się skończy. My nie mamy żołnierzy tylko najemników których się wykupuje żeby ryzykowali własnym życiem a tym czasem pan w garniaku siedzi sobie w biurze i przelicza pieniążki. Polska jest popierdolonym i durnym krajem który potrafi powiedzieć NIE jedynie w internecie. Po co iść na zgrupowania żeby pokazać swoje niezadowolenie.. Po co.. Brak sprzeciwu oznacza akceptacje i niech mi ktoś kurwa powie, że się mylę.
Zgłoś
T................h 2013-07-14, 8:40
@up
Masz rację, zresztą jak to mój ojciec mówi: ,,Póki nie wyjdziemy na ulice i krew się nie zacznie lać na wiejskiej, to dalej nas będą łatać w dupę." i będą to robić coraz mocniej aż się nie sprzeciwimy .. Ale czego oczekiwać od takiego społeczeństwa ..
Zgłoś
contowsky 2013-07-14, 9:43 5
a co za różnica czy honorowo, kogo obchodzi ciapaty
Zgłoś
b................c 2013-07-14, 9:50
a oni wiedzą co to honor ?
Zgłoś
Kowal_ssj5 2013-07-14, 9:51 85
Zgłoś
B................r 2013-07-14, 10:21 1
Pizda jakich mało, ale... ciapatego to można. Dziwne, że go nie ukopali
Zgłoś
rozkurw 2013-07-14, 10:40 1
Brudas,czarnuch,cygan itd.ale z niemca to czyste skurwesyństwo!
Zgłoś
CYPRIAN 2013-07-14, 11:05
oglądałem sam moment jebnięcia z 20 razy i powiem wam,że jeszcze z dwadziescia razy obejrzę zajebiste
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-07-14, 11:12 1
[quote="Mantuanuliup" ..............
Czechom wizy zostały zniesione- Polakom nie... bo Czechów jest jakieś 10 mln i mają w miarę ustabilizowaną sytuację w kraju, więc zwyczajnie pierdolą migrację do USA, a co za tym idzie, nie ma ryzyka napływu obcokrajowców... z naszego pojebanego kraju spierdoliłaby przynajmniej połowa, jeśli podniesionoby szlaban do Stanów.
.

Takie myślenie miało rację bytu przed wejściem Polski do UE , obecnie możemy pracować w całej europie . Jak pojedziesz do stanów to musisz siedzieć tak długo aż stwierdzisz że masz dość i wracasz do rodziny , a jak pracujesz w którymś z krajów UE to przyjeżdżasz kiedy chcesz bo jesteś tam legalnie .
I jakoś cała Polska choć ma taką możliwość to nie spierdoliła na zachód europy , to tym bardziej jak zniosą wizy do juesej nie będzie pospolitego ruszenia .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem