📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślałem, że wsiądą do śmietnika
István Báthory napisał/a:
Przecież to zwykły rytuał godowy najczęściej występujący wśród nizin społecznych. Samiec pokazuje samicy swoją siłę i męskość. Najczęściej o względy samicy zabiega kilku samców. Po rytuale godowym samica wybiera najbardziej męskiego samca czyt. najsilniej bijącego.
Czytała Krystyna Czubówna.
Takich kozaczków w Polsce jest w chuj. Zastanawiam się czemu autor filmu nie zlazł i nie przypierdolił !!!!
najzabawniejsze jest to że wszyscy spinacie się przed monitorami jakie to z was kozaki, a w realu przechodząc obok nich gówno byście zrobili dziękuję dobranoc!
JerkItOut napisał/a:
najzabawniejsze jest to że wszyscy spinacie się przed monitorami jakie to z was kozaki, a w realu przechodząc obok nich gówno byście zrobili dziękuję dobranoc!
Najlepsze jest to, ze jak by owy autor tematu czy ktokolwiek inny zszedl jej z pomoca to wtedy sytuacja byla by taka ze obronce zaczela by napierdalac ta sama suka co jest napierdalana ( bo nikt nie moze bic jej ukochanego)
Je*any, w dresie z Everlasta się nosi, chyba jakaś ulepszona wersja cygana
gyn napisał/a:
Ja zamiast nagrywać bym zbiegł i mu wpierdol spuścił, nie ważne że bije cyganke czy czeczenke ale to też kobieta.
taa i ty byś go bił a ona by cię jeszcze okradła
akcja dzieje sie w Czechach miasto : České Budějovice, ulica J.Š.Baara 68
maps.google.pl/maps?q=J.+%C5%A0.+Baara+68,+Ceske+Budejovice,+Czech+Rep...
Internet Serious Business
maps.google.pl/maps?q=J.+%C5%A0.+Baara+68,+Ceske+Budejovice,+Czech+Rep...
Internet Serious Business
Już z przyzwyczajenia po przeczytaniu tytułu myślałem że treść filmu będzie dotyczyła owieczek A tutaj taka sytuacja
MarsElite napisał/a:
Takich kozaczków w Polsce jest w chuj. Zastanawiam się czemu autor filmu nie zlazł i nie przypierdolił !!!!
a na chuj burzyć taki piękny ciapaty związek na angielskiej ziemi..
.. ruszysz gówno a sam będziesz miał przejebane.. obijesz ryj szmatogłowemu, przyjedzie policja.. a laska wszystkiemu zaprzeczy i jeszcze cie debilu do kryminału zamiast ciapatego wsadzą... oskarżą o rasizm ew. naruszanie zasad religijnych (może takie napierdalanie laski to u nich jakiś rytuał)
jak już ktoś wyżej napisał...
Wujku Adolfie.. jest sprawa !!
a może po prostu puściła się z jakimś białasem
Przecież to młoda cyganka. Jak wyrośnie będzie się gibać na kolanach i prosić o kasę od ludzi, albo kraść co popadnie co w rączki wpadnie. Trzeba to zostawić, nie ruszać, i mieć nadzieję, że pasożyty sami się wyeliminują. Poza tym cygan to nie człowiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów