📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gardze ciapatymi , tym bardziej damskimi bokserami ....
Ale z 2-giej strony to cyganka
Ale z 2-giej strony to cyganka
No i widzicie? Gdyby było pozwolenie na wybicie ścierwa to by tego nie było ...
nadol napisał/a:
Jakoś tak dziwnie ją bije... Nawet porządnego wpierdolu nie umie jej spuścić
Bo to były profilaktyczne wjebki. Jak by coś przeskrobała to by był porządny wpierdol.
MarsElite napisał/a:
Takich kozaczków w Polsce jest w chuj. Zastanawiam się czemu autor filmu nie zlazł i nie przypierdolił !!!!
Tosz kurwa MATERIAŁ JEST NAJWAŻNIEJSZY! ... HELOŁ?!
MarsElite napisał/a:
Zastanawiam się czemu autor filmu nie zlazł i nie przypierdolił !!!!
Może dlatego...
Teraz kamerę potrafi obsługiwać nawet emeryt...
to co robi tutaj ten brudas to nic... widziałem podobną akcje na żywo, było to ze dwa lata temu w poznaniu na ul. św. Marcina... różnica taka ze koleś sprzedawał lasce takie bomby jakby z Tysonem walczył a ubrany standardowo w dresik, taki typowy łysy palant... na początku chciałem coś zrobić ale potem stwierdziłem ze ni chuju, nie dam się zadźgać na ulicy bo jakaś pizda dała dupy całemu osiedlu
dobrze kurwie, suka pewnie komus innemu obciagnela. wyrywać chwasty!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów