📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gyn napisał/a:
Ja zamiast nagrywać bym zbiegł i mu wpierdol spuścił, nie ważne że bije cyganke czy czeczenke ale to też kobieta.
Kumpel miał podobną sytuację,nie będę się rozpisywał,ale po tym jak zajebał leszczowi,to we dwoje go tłuc zaczęli.Od tamtej pory,nie wpierdalam się w pożycie.
gyn napisał/a:
Ja zamiast nagrywać bym zbiegł i mu wpierdol spuścił, nie ważne że bije cyganke czy czeczenke ale to też kobieta.
Tak. Już byś kurwa leciał się z całą mniejszością w Polsce napierdalać. Kolega wyżej opisał jak sądzę to zjawisko dobrze. Jak jest głupią kozą, która da się takiemu wąsowi okładać i jeszcze w domu go po laćkach całuje, to niech zbiera klepy na twarz. Wiem, że to nieco drastyczne, ale ręki nie podnosi się na KOBIETY, a nie na parę zderzaków pozbawioną mózgu.
takie to nawet za jaja nie da się powiesić. bo nie ma
wszedzie brudy
... a jak hojracko pociąga rękawy , jakby miał stoczyć konkretne solo...
a nie lepiej jej kutasa do buzi wsadzić ?
moim zdaniem filmik fajnie pasuje z tym podkładem ....
Ale wożonko odjebał na odchodne, jebany Podoba mi się też to poprawianie czapeczki po pierdolnięciu - szyk trza mieć w każdej sytuacji
A ten chuj z kamerą mógłby zejść i pomóc..
A kamerzysta też pizda zamiast zbiec na dół i mu wyjebać w ten brudny ryj to stoi jak chuj w dłoni i nagrywa.
kamil889 napisał/a:
i jeszcze w dodatku bije dziewczynę, ale on musi być silny.Dres Everlasta. Od razu widać, że urodzony fajter
fajnie by było być w pobliżu... ciapatemu skuć mordę nieczęsto okazja się nadarza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów