18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
faluch 2013-11-07, 21:27
fajna siostra, ma chłopaka? jak nie to daj kontakt
Zgłoś
karinawaw 2013-11-07, 21:28 27
Nie lubię brudasów, ale zachowanie siostry świadczy o jej dziecinności. Do mnie jak jakiś arabus pisze to go blokuje od razu i olewam. Po co się wdawać w dyskusje? Żeby mieć materiał na sadola?
Z resztą śmierdzi fejkiem
Zgłoś
S................i 2013-11-07, 21:28
Z tego wszystkiego najbardziej interesuje mnie "masz ładny tyłek i piękne cycki". Poka, poka
Zgłoś
Merolek 2013-11-07, 21:28
Chciałem już stalkować Bongmana ale pejsobook nie wyszukuje mi żadnego Amina z Ospitaletto
Zgłoś
N................o 2013-11-07, 21:29 7
Żałosne.
Zgłoś
Loaloa 2013-11-07, 21:29 39
Ja pierdolę. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że jakiś jebany niedojda ma jeszcze bardziej niedojebaną siostrę, która "błyszczy" swoim "intelektem" w konwersacjach z przypadkowo spotkanymi w sieci dzieciakami. Ale żeby tego typu bełkot wstawiac na szyderczy portal i jeszcze się nim chwalić? Widzę, że polactwo i cebulactwo to nie tylko cecha jakiegoś tam procenta populacji, który występuje w każdym społeczeństwie. To teraz modny trend, pokazac swój prymitywizm, schamienie, brak jakiegokolwiek poziomu intelektualnego. Kiedyś ścierwo tego typu całe swoje nędzne życie spędzało w pegieerowskich czworakach, dzieląc czas pomiędzy przerzucanie gnoju, żłopanie jaboli i sobotnie potancówki w remizie. Teraz każdy kmiot moze mieć internet i teoretycznie dostep do każdego innego podłączonego do internetu człowieka na świecie. Świetnie, bawcie się tak dalej, tylko nie miejcie potem pretensji do całego świata, że na dźwięk słowa "polak" obcokrajowcy łapią się za portfele i spluwają za siebie.
Zgłoś
pemb 2013-11-07, 21:33 4
Głupie. Trzeba być niedojebanym kretynem żeby jeździć po kimś tylko z powodu odmiennego koloru skóry.
Zgłoś
sidian 2013-11-07, 21:33 21
"jebany Lewaku"? Naprawdę? Muzułmanin lewakiem? Kurwa mać, żałosne. Widzę, że "lewak" stał się etatowym epitetem u prawicowych napinaczy. Najlepsze jest to, że typ jest z Ospitaletto, które leży we Włoszech. Może jego rodzina mieszka tam od pięciu pokoleń i zapierdala co niedzielę do kościoła .
Zgłoś
falafle 2013-11-07, 21:37 5
Gimboprawica w akcji
Zgłoś
Makreks 2013-11-07, 21:41 5
Mało zabawne bo mało inteligentne.
Zgłoś
Kashero007 2013-11-07, 21:46 13
I to jest piękny przykład jak internet hoduje właśnie takich kretynów. Ciapate jest złe, obrażamy i wyzywamy gówno o nich wiedząc. Czy twoja siostra wie kim jest lewak ? Nie sądzę. Nikogo nie bronie ale to kurwa przechodzi ludzkie pojęcie..
Zgłoś
kovacić 2013-11-07, 21:48
"Cb" ja pierdolę, jak mnie to wkurwia. I to i to warte siebie. RAZ kwejkiem RAZ xDekiem w gimbazjalną hołotę!
Zgłoś
matieo444 2013-11-07, 21:48 11
Czy tylko mnie ogarnęło zażenowanie po przeczytaniu tego "arcydzieła" ?
Zgłoś
Loaloa 2013-11-07, 22:04 5
Aha, jeszcze rada dla siostry autora tej bździny. Niech się nauczy dobrze obrabiać pałę, bo intelektem na pewno na chleb nie zarobi.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-11-07, 22:05
Postawiłem piwo, zanim zobaczyłem rozmowę i teraz jestem zły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem