18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
mare30ks 2013-11-07, 22:17
nie ma co siostre masz "genialna", nawet siedzi w polityce

ale tylko poczekac ze 3-4 lata az przed jakims sniadym ksiazeciem rozlozy nogi w proce bo taki orientalny. jak sie jej swiatopoglad zmieni. mniejwiecej tak jak miedzy uwielbianiem łan dajrekszona a biebera
Zgłoś
SzaraEminencja 2013-11-07, 22:20
Dobrze właśnie, że jedzie z kurwą, a różowe szaliki sie kurwa obrażajo, w tym BongMan, bo mu arab daje najniższą krajową w UK, wiec zarabia 5 koła na złotówki i tera arab jest dla nigo bogiem i wkrótce przejdzie na islam
Zgłoś
_................_ 2013-11-07, 22:21 14
Co za ironia losu. Miała być beka z ciapatego, a jest z tępej polskiej dzidy.

Jeszcze tak a propos epitetu "lewak". Ze dwa dni temu przechodziłem koło podstawówki, akurat wylazły jakieś bachory na oko 3-4 klasa w grupie sześciu osób i się wyzywają od lewaków właśnie. Poziom zrozumienia pojęcia zapewne porównywalny do tego czegoś z tematu. Zaraz mi się skojarzyli sadolowi prawiczkowie.
Zgłoś
Murekkk 2013-11-07, 22:23 1
I te spacje między znakami interpunkcyjnymi.
Zgłoś
RazDwaTrzy 2013-11-07, 22:29 5
Żałosne. Poziom intelektualny - dno. Nie wiem kto za takie gówno stawia piwo ale widać, że więcej tutaj takich matołów jak autor tematu, a potem dziwią się jaka jest opinia o Polakach za granicą. Ehh, przykra jest ta "umysłowa impotencja"...
Zgłoś
Pan_Dawid 2013-11-07, 22:41 10
od kiedy makarony to ciapaci?
Zgłoś
abdul 2013-11-07, 22:49
i to jest kurwa sadistic!!!!
Zgłoś
trzciniak91pp 2013-11-07, 22:57 1
Czemu ona pisze do niego ,,Cb" ? Chce nakłonić go do rozmowy przez radyjko? Ach, te kurwa gimbusowe skróty : ,, Co u cb?" ,,Co rb''? i tak dalej, jak tak dalej pójdzie i pokolenia debili będą rosły to nasz język wyginie i jego miejsce zajmie jakiś jaskiniowy bełkot.
Zgłoś
wojtas2169 2013-11-07, 23:07
matieo444, RazDwaTrzy
Kurwa, 100% racji. Potem za granicą myślą o nas, że dopiero co z buszu wyszliśmy. Siostra autora moim zdaniem sama jest jak to określa "lewacką szmatą".
Zgłoś
T-Will 2013-11-07, 23:21 4
Masz siostrę kretynkę, zjebaną kretynkę. Faktycznie jest z czego być dumnym.
Zgłoś
astmuus 2013-11-07, 23:23 2

Czy tyś jest kurwa z siebie i swojej siostry dumny? Bo ja z takich rodaków nie jestem.
Zgłoś
reczi 2013-11-07, 23:57 4
Na własne życzenie hodujemy sobie pokolenie gimbazjuszy. Ćwierćdebilie nie wiedzą, że Włoch, a szczególnie ten z południa, ma ciut ciemniejszą karnację niż kolor chuja pod napletem. I jeszcze bym to zrozumiał gdyby ta raszpla z drutu, która wdaje się w tę płomienną dyskusje nie opierdalał kiełbach wieśniakom w protecotrach, manieczkach czy innych tancbudach. Ja pierdole! Napisz jeszcze "ACAB" albo inne "PDW". Jebana gimbusiarnia. Kiedyś jak net był na modemie, to stary włączał na pół godziny, żeby sprawdzić jak się szybko strony wczytują. Dziś każdy debil może się tu wysrać i pochwalić swoją umysłową sraką.
Zgłoś
johny77777 2013-11-08, 0:32 1
Fajno, fajno, że jedzie ciapate kurwy już od młodości. Ale czemu wyzywa od lewaków? Wytłumacz jej o co chodzi a nam wrzuć zdjęcia cycek.
Zgłoś
pat0s18 2013-11-08, 1:32
nie wierze jak można chwalić się głupotą swoją i swojej rodziny, żeby zyskać kilka wirtualnych piw. jakieś kompleksy macie, że ciśniecie każdego kto do was napisał? jeśli już jesteście kretynami to powinniście się z tym chować a nie afiszować cebulaki
Zgłoś
habumbabum 2013-11-08, 1:36 3
kurwa, ale słabe. i jeszcze te gimnazjalne skróty i spacje przed znakami interpunkcyjnymi... taką to tylko do kuchni albo do gały. bez prawa głosu, a co dopiero prawa do wypowiadania się w internecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem