📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany piaskowy diabeł jeszcze się cieszy:D
a bezradne łapki tej głupiej pindy na szybie, jak dziecka w przedszkolu (zresztą tak samo ogarnięta) komiczne
a bezradne łapki tej głupiej pindy na szybie, jak dziecka w przedszkolu (zresztą tak samo ogarnięta) komiczne
Taaaa, i zupełnie przypadkowo drugi atencjusz tiktokowy to nagrywał... Wybaczcie, że poruszam Wasze rozkminy w kierunku ustawki, przypadkowo nie chciałem
trambulator napisał/a:
Taaaa, i zupełnie przypadkowo drugi atencjusz tiktokowy to nagrywał... Wybaczcie, że poruszam Wasze rozkminy w kierunku ustawki, przypadkowo nie chciałem
Typ nagrywał tłum w metrze. Dość powszechna praktyka u Anglosasów i japońców
trambulator napisał/a:
ustawka to była chyba wśród złodziej, a nie laski co ją okradł.. nie zawsze nagrane jest ustawą dla wszystkich osób na filmie.
I oczywiście jaka reakcja miliona ludzi dookoła?
inzGamon napisał/a:
Z której części Afryki pochodzi film?
Chyba z tej niemiecko francuskiej ?!
Brytania na pewno nie bo tam jest kalifat brytyjski
I ktoś tam akurat stał i nagrywał.
Tak, takie kradzieże się zdarzają, jak wszędzie. Ale nie łykajcie każdego fejka.
[ Dodano: 2024-11-25, 15:07 ]
Tak, bo tłum w londyńskim metrze to sensacja, że ja pierdolę.
Tak, takie kradzieże się zdarzają, jak wszędzie. Ale nie łykajcie każdego fejka.
[ Dodano: 2024-11-25, 15:07 ]
BlackSadolRazor napisał/a:
Typ nagrywał tłum w metrze. Dość powszechna praktyka u Anglosasów i japońców
TwójCzarnyPan napisał/a:
I ktoś tam akurat stał i nagrywał.
Większa sensacją jest murzyn który nie kradnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów