📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
brakowalo wiecej hukowych
mhm ta... zajebisty żart... kolo jakby dostał zawału to by był dopiero show...
albo lepiej, jakby z torby gnata wyciągnął i rozjebał kolesi w autach... mina tych wkręcających musiałaby być po prostu zajebiście satysfakcjonująca każdego sadystę tutaj.
albo lepiej, jakby z torby gnata wyciągnął i rozjebał kolesi w autach... mina tych wkręcających musiałaby być po prostu zajebiście satysfakcjonująca każdego sadystę tutaj.
@up
Twój stary
Twój stary
@up
Ale jesteś kurwa śmieszny....
Ale jesteś kurwa śmieszny....
Ja to bym się naprawdę wystraszył... I bym go chyba zajebał żywcem... Przecież i tak pierwsze co dotarło by do mnie, że zostanę porwany zgwłacony i zabity bo nikt by za turystę nie dał okupu... I tak i tak bym go zajebał nawet za cenę swojego życia jak nie wszystkich to chociaż jeden ciapaty by poszedł za mną do piachu. Udusiłbym skur**iela
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów