📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak widzę takie filmy to zaczynam rozumieć czemu U.S. i A ich dozbrajało
o co chodzi z tym odpalaniem bazooki w pokoju, ktoś wyjaśni? zielony jestem....
kurwa znowu allah akbar.
adamssson z tego co mi wiadomo, to ilość gazów wylotowych z takiej wyrzutni powoduje ostry rozpierdol w zamkniętym pomieszczeniu.
Może też chodzić o to, że fala/gazy "odbijają" się od ścian i uderzają w strzelającego. Nie jestem pewien.
Jedyną (chyba?) wyrzutnią p-panc którą można strzelać z zamkniętych pomieszczeń, jest szwedzki Carl Gustav.
Widziałem kiedyś filmik, jak strzelali z tego z makiety domu, niestety nie mogę go teraz odnaleźć.
Może też chodzić o to, że fala/gazy "odbijają" się od ścian i uderzają w strzelającego. Nie jestem pewien.
Jedyną (chyba?) wyrzutnią p-panc którą można strzelać z zamkniętych pomieszczeń, jest szwedzki Carl Gustav.
Widziałem kiedyś filmik, jak strzelali z tego z makiety domu, niestety nie mogę go teraz odnaleźć.
Gdy rozpoczęła się wojna w Iraku.USA wtrąciła się w konflikt ponieważ ciapaci mają na terenie kraju ogromne złoża ropy naftowej,więc amerykanie wykorzystali sytuację tak samo sojusznik USA czyli Polska.
Jak mama wróci to będzie miał przejebane.
W tej Syrii to zaczyna być jak w Rosji. Każda scena nagrana z 8 kamer i slow motion.
Nie było magicznego zaklęcia przy wystrzeliwaniu rakiety, wiec musialo sie to tak skończyć
Raduje się serce, raduje się dusza kiedy muzułmanom moździerz czaszki skrusza
Oj da, oj da dana, bazooko kochana!
Oj da, oj da dana, bazooko kochana!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów