📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Drzewa w lesie... coraz rzadszy widok.
Czy narty podobnie jak motory i piłka kopana są pedalskie? Zima jest i nie wiem czy się za te patyki i deski zabierać ?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Pedalskie jest bycie przegrywem, który ani w piłkę nie kopie, ani nie ma dobrej fury, nawet na dwóch kołach , ani nie uprawia sportów zimowych.
Chyba doszedł
T0B1 napisał/a:
Czy narty podobnie jak motory i piłka kopana są pedalskie? Zima jest i nie wiem czy się za te patyki i deski zabierać ?
Tobie to już chyba nawet narty nie pomogą siedź dalej na sadolu i komentuj dalej przegrywie
T0B1 napisał/a:
+ pedalskie to jest jak ktoś piłke kopnąć nie potrafi hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów