📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, gościu dotychczas wszystkie odcinki miał zajebiste, więc wrzucam w ciemno.
Faktem jest, że ten nakręcił najebany, przez co odstaje nieco jakościowo od pozostałych :/
Faktem jest, że ten nakręcił najebany, przez co odstaje nieco jakościowo od pozostałych :/
Ja pierdole. Jak bardzo trzeba nie mieć życia by coś wpierdolić po kilku minutach udostępnienia.
Makłowicz to przy nim mały chuj.
Szwed bo Szwed ale po polsku mówi o wiele wyraźniej niż połowa kraju nadwiślańskiego. Szacunek.
Kurwa mać jakie to jest dobre, pokaż mi jaja.
za to w niedzielę , na ulicy jest jak po apokalipsie
pusto
za to w piątek po pracy zalewają się w trupa
za to w niedzielę , na ulicy jest jak po apokalipsie
pusto
"mówi że w tygodniu , nie jest dobrym pić , bo to nie uchodzi
za to w piątek po pracy zalewają się w trupa "
Większej głupoty dawno nie czytałem. To nie poprawność polityczna zabrania im pić a fakt, że gdyby nie wprowadzili tzw. "systemów" to tam połowa byłaby zajebana dzień w dzień. Prohibicja jest ale tylko częściowa a ogranicza się właśnie do spożywania alkoholu w piątek i sobotę. W niedziele owe systemy są zamknięte by mogli na drugi dzień wyglądać normalnie w pracy.
Taka ciekawostka - Szwedzi za alkohol płacą gotówką a nie kartami. Dzieje się tak dlatego, że inwigilacja jest tam na porzadku dziennym (jesli chodzi o alkohol to są to wyciągi z kont bankowych). Jeżeli taki Szwed za dużo będzie raczył się alkoholem mogą mu nawet odebrać prawo do wychowywania dziecka w celu jego ochrony przed alkoholizmem.
za to w piątek po pracy zalewają się w trupa "
Większej głupoty dawno nie czytałem. To nie poprawność polityczna zabrania im pić a fakt, że gdyby nie wprowadzili tzw. "systemów" to tam połowa byłaby zajebana dzień w dzień. Prohibicja jest ale tylko częściowa a ogranicza się właśnie do spożywania alkoholu w piątek i sobotę. W niedziele owe systemy są zamknięte by mogli na drugi dzień wyglądać normalnie w pracy.
Taka ciekawostka - Szwedzi za alkohol płacą gotówką a nie kartami. Dzieje się tak dlatego, że inwigilacja jest tam na porzadku dziennym (jesli chodzi o alkohol to są to wyciągi z kont bankowych). Jeżeli taki Szwed za dużo będzie raczył się alkoholem mogą mu nawet odebrać prawo do wychowywania dziecka w celu jego ochrony przed alkoholizmem.
@up no lipnie bo mocniejsze alko od 21+ a wsklepach heinekeny do 2,5% o.O i kuzwa kazdy hej tu hej tam
2.5 % to nic. Co tydzień w systemie kolejki jak za prl'u i głównie w obroty idą winiacze (w kartonach po 5 litrów), whisky czy kraty browarów po 8, 10 %. Sam Ceder ma chyba 7-8% a to odpowiednik naszego redds'a.
Cydr to odpowiednik naszego Redd's? Chyba, żeś z chuja spadł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów