📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Żadnych komentarzy? Co, zatkało kakao?
Nie po prostu to jest żałosne, lansowanie tej głupiej kurwy na celebrytę jakiegoś. Zamordowała własne dziecko i zamiast od razu do kamieniołomów albo kulę w łeb to się z nią pierdolą taki czas, a ta jeszcze cieszy mordę i te jej zjebane uśmieszki. Pojebany kraj.
Oj tam, oj tam, fajny dupiszon z niej. Szkoda, że pójdzie latka jebać bo tak by jeszcze się nadała. Zawsze mnie to wkurwia jak poznaję jakąś fajną sztukę a potem się okazuje, że ma bagaż na chacie. Ta przynajmniej się bagażu pozbyła i wróciła do gry na parę chwil
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
ilu z was zwaliło na jej zdjęciach?
sadystyczny doktorek.
i tak zabraliby z automatu Madzię v2 od niej i dali rodzinie zastępczej... chociaż, w tym pierdolniętym kraju nic nie wiadomo.
i tak zabraliby z automatu Madzię v2 od niej i dali rodzinie zastępczej... chociaż, w tym pierdolniętym kraju nic nie wiadomo.
Brzeszczot w dupie napisał/a:
ilu z was zwaliło na jej zdjęciach?
Jak dasz fotkę, gdzie jest ubrana w komplet skórzanej bielizny i akurat uśmierca małą to możesz mnie dopisać do listy tych, którzy się przyznali
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
androgenius napisał/a:
Oj tam, oj tam, fajny dupiszon z niej. Szkoda, że pójdzie latka jebać bo tak by jeszcze się nadała. Zawsze mnie to wkurwia jak poznaję jakąś fajną sztukę a potem się okazuje, że ma bagaż na chacie. Ta przynajmniej się bagażu pozbyła i wróciła do gry na parę chwil
Napisz do niej moze sie dogadacie i tez bedziesz "celebtyta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów