📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
mogli go chociaż na korytarz wciągnąć albo na boku położyć- w najlepszym wypadku ktoś go okradnie ( o ile już tego nie zrobili), a gorzej jak dostanie hipotermii i zadławi się rzygowinami
Ta qrwa kolega! Najważniejsze kurwa odpalić telefon i nagrać jak (koledze) żyroskop sie rozjechał... Jebane placki.
kandydat na zejście a'la Jimi Hendrix
Nom. Tak kurwa co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta kurwa najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem najebany, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.
dajpieniadza napisał/a:
Nom. Tak kurwa co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta kurwa najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem najebany, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.
Ty chyba też śpisz na schodach
00:20 "dawaj dawaj cipko" że kurwa dobrze zrozumialem?
nikogo tak bym nie zostawil, brawo dla nagrywajacego, (strach cokolwiek tu napisac bo jeszcze okaze sie ze jestes Zydem lub Cyganem albo Murzynem), wiedz tylko ze gdy czlowiek jest w takim stanie niezaleznie czy sam doprowadzil sie do takiego stanu na wlasne zyczenie...chociaz troche mu kurwa pomoz....
Elyta yntelektualna narodu kurwa mać...
NIE MA PIWA.
Proszę, jacy ratownicy. Jak będziecie wracać do domu z panną i przed klatą spotkacie śpiącego menela to najlepiej go do domu zaproście, do swojego łóżka wsadźcie. Nie pierwszy raz pił, wiedział ile może wypić. To niekoniecznie była jego klatka, on niekoniecznie był spokojny po alkoholu. Kurwa w internecie to każdy bohater, dziecię ojczyzny itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów