18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
adrer 2015-03-31, 23:27 5
cycki dziewczyny już w odpowiednim temacie?
Zgłoś
cveljan 2015-03-31, 23:27 40
mogli go chociaż na korytarz wciągnąć albo na boku położyć- w najlepszym wypadku ktoś go okradnie ( o ile już tego nie zrobili), a gorzej jak dostanie hipotermii i zadławi się rzygowinami
Zgłoś
Ramzesi 2015-03-31, 23:36 63
Ta qrwa kolega! Najważniejsze kurwa odpalić telefon i nagrać jak (koledze) żyroskop sie rozjechał... Jebane placki.
Zgłoś
k................z 2015-04-01, 0:22 2
kandydat na zejście a'la Jimi Hendrix
Zgłoś
d................a 2015-04-01, 1:21
Nom. Tak kurwa co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta kurwa najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem najebany, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.
Zgłoś
_Azazel 2015-04-01, 1:55 12
dajpieniadza napisał/a:

Nom. Tak kurwa co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta kurwa najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem najebany, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.

Ty chyba też śpisz na schodach
Zgłoś
K................n 2015-04-01, 2:59 2
@up

I chyba dalej jest najebany...
Zgłoś
lucamopulos 2015-04-01, 3:34 28
00:20 "dawaj dawaj cipko" że kurwa dobrze zrozumialem?
Zgłoś
prufk 2015-04-01, 4:34 3
nikogo tak bym nie zostawil, brawo dla nagrywajacego, (strach cokolwiek tu napisac bo jeszcze okaze sie ze jestes Zydem lub Cyganem albo Murzynem), wiedz tylko ze gdy czlowiek jest w takim stanie niezaleznie czy sam doprowadzil sie do takiego stanu na wlasne zyczenie...chociaz troche mu kurwa pomoz....
Zgłoś
GhostRider32 2015-04-01, 6:37
Elyta yntelektualna narodu kurwa mać...

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
wormgoro 2015-04-01, 8:16
Hmm temat "Cicho, zeby kolegi nie obudzić!" zapowiadał seks i to nie z byle kim sądząc po niku wrzucającego 'Matig rucha 15' a tu taka lipa.
NIE MA PIWA.
Zgłoś
rav4ever 2015-04-01, 9:57 3
Proszę, jacy ratownicy. Jak będziecie wracać do domu z panną i przed klatą spotkacie śpiącego menela to najlepiej go do domu zaproście, do swojego łóżka wsadźcie. Nie pierwszy raz pił, wiedział ile może wypić. To niekoniecznie była jego klatka, on niekoniecznie był spokojny po alkoholu. Kurwa w internecie to każdy bohater, dziecię ojczyzny itd.
Zgłoś
Jasiuu__ 2015-04-01, 9:58
Mnie zastanawia inna sprawa.... Jaki do cholery jest kod do drzwi!?
Zgłoś
defcon1 2015-04-01, 11:20 1
Czemu on do niej mówi kolejno: kotku, myszko, cipko?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów