Rosja, filmik kręcony już po akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
e idze idze z takim filmem
wyklepie się i będzie nówka sztuka bezwypadkowy
Phi, też mi coś. U nas niedawno motocyklem przeciął tak ciągnik.
"Do wypadku motocykla z traktorem doszło na prostej drodze w Chrzanowie, na odcinku pomiędzy miejscowościami Różan i Szelków (woj. mazowieckie). Ranny motocyklista został przetransportowany do szpitala. Siła uderzenia jednośladu była tak duża, że traktor złamał się.
Phi, też mi coś. U nas niedawno motocyklem przeciął tak ciągnik.
"Do wypadku motocykla z traktorem doszło na prostej drodze w Chrzanowie, na odcinku pomiędzy miejscowościami Różan i Szelków (woj. mazowieckie). Ranny motocyklista został przetransportowany do szpitala. Siła uderzenia jednośladu była tak duża, że traktor złamał się.
Pane moderatore, powiedzonko - "ale urwał" pasuje tu idealnie. Więc nie trzeba było usuwać posta
Gdyby nie trza było to by został.
@latino
Mazowieckie? Nie widzę rejestracji ale wydaje mi się ze 501 26 to jednostka z Puław, ba nawet jestem pewny
Mazowieckie? Nie widzę rejestracji ale wydaje mi się ze 501 26 to jednostka z Puław, ba nawet jestem pewny
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów