📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale super hejciki jesteście, ale nie ma piw jebane gimbusy. Wiecie dlaczego? hmm? Bo jesteście mega chujowi! I mogę dostać kolejne ostrzeżenie! Powinien was los pokarać! Jestem za minusowymi piwami! (ew. opcja ciepłe bezalkoholowe wygazowane moczowe piwko dla gimbusa! waaaa!) terror skurwysyny!
boski_adonis napisał/a:
jakim to debilem trzeba być, żeby dawać filmik z niespodziewanym zakończeniem i napisać że filmik jest z nieoczekiwanym zakonczeniem ?! Wtedy ono jest już spodziewane, czyż nie?
Bo wtedy nikt by nie chciał tego oglądać.
Zawsze mnie dziwiło czemu ludzie się zasłaniają ręcami przed kolesiem z gnatem - liczą na to, że kula po przebiciu się przez dwie dłonie nie będzie miała odpowiedniej energii kinetycznej żeby wbić się w czachę?
odruch bezwarunkowy ; ) Bo co innego pozostaje? Ty pewnie wyrwałbyś klamkę napastnikowi i sam sobie w łeb strzelił ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów