📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Zawsze mnie dziwiło czemu ludzie się zasłaniają ręcami przed kolesiem z gnatem - liczą na to, że kula po przebiciu się przez dwie dłonie nie będzie miała odpowiedniej energii kinetycznej żeby wbić się w czachę?
Chciałeś się pochwalić, że wiesz co to jest energia kinetyczna czy naprawdę jesteś taki głupi?
tomkararek (Data urodzenia: 26 Lis 1982)
ranir (Data urodzenia: 30 Cze 1991)
predzej jednak twoich obraza
No to se nie poruchał
jakim to debilem trzeba być, żeby dawać filmik z niespodziewanym zakończeniem i napisać że filmik jest z nieoczekiwanym zakonczeniem ?! Wtedy ono jest już spodziewane, czyż nie?
Nie no fajnie zrobione ale myślałem nad takim zakończeniem że książę wpierdala się na góra, a księżniczka to transwestyta z dużym kutachem
chrupiacy napisał/a:
@ranir
niech bedzie nawet z 1950, nie zmienia to faktu, ze zachowuje sie jak pospolity gimbus
swoja droga, odezwal sie kurwa starszy
Gimbusy wyzywają innych od gimbusów żeby inne gimbusy dały im piwo. Nie no, zajebiscie, kłóćcie się dalej kto gimbus a kto nie.
Człowiek raz z harda odwiedzi inne zakątki sadistica i same trolle
A odnośnie filmu to pewnie królewna śnieżka ze swym śniegiem
A odnośnie filmu to pewnie królewna śnieżka ze swym śniegiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów