📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa jebane głupie tłuste kurwy hahah co ci ludzie maja pod kopuła ????
Halman napisał/a:
dla lewaka sztuka najwyższych lotów...
Myślisz, że sztuka (jaka by nie była) dzieli się wg przekonań politycznych? Czy masz w głowie tylko dwie szufladki, prawą i lewą?
Powiedziałabym, że sztuka jest subiektywna, ale tu się chyba jakieś dwie kobity w coś zaplątały i teraz muszą grać dobrą minę do złej gry, bo już za daleko zaszło, żeby się wycofać heh
htp napisał/a:
Czy masz w głowie tylko dwie szufladki, prawą i lewą?
nie mam szufladek tylko wnioski
Chuja z takiej lampy nie dość że prąd bierze to jeszcze dokarmiać trzeba
Eh nowoczesność
Eh nowoczesność
Pitupitu napisał/a:
Chuja z takiej lampy nie dość że prąd bierze to jeszcze dokarmiać trzeba
Eh nowoczesność
i podłogę zasra
htp napisał/a:
Myślisz, że sztuka (jaka by nie była) dzieli się wg przekonań politycznych? Czy masz w głowie tylko dwie szufladki, prawą i lewą?
Zacznijmy od tego, że to nie jest sztuka, tylko psychopatia (sadomasochizm konkretnie) pokazywana publicznie.
Zewłok666 napisał/a:
Zacznijmy od tego, że to nie jest sztuka, tylko psychopatia (sadomasochizm konkretnie) pokazywana publicznie.
Chyba nie do końca wiesz czym jest psychopatia
To się nazywa suspension
… sarkazmu się chwyta.
Nie oceniam, czy to jest sztuka, czy nie. To nie moja bajka, nie jestem w gronie odbiorców takich (nazwijmy to) środków wyrazu. Ale jak się komuś podoba, to jego sprawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów