📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co oni po nocach w tej rosji robią ?
Pater patriae napisał/a:
Jeli wg ciebie ona jest najebana albo napruta to przykro mi stary ale jesteś przyjebany jak paczka gwoździ.
Jesteś jedynym z tych, który ładnej dziewczyny nie wyrwie jeżeli nie jest najebana, albo napruta? Żałosne...
co poniektórym to chyba nie przyszło do głowy, że w polskich szkołach naucza się języka obcego...
Pater patriae napisał/a:
Jesteś jedynym z tych, który ładnej dziewczyny nie wyrwie jeżeli nie jest najebana, albo napruta? Żałosne...
A ty jesteś jednym z tych, którzy ładnej dziewczyny nie wyrwą nawet gdy jest trzeźwa, albo napruta? Tragiczne!
Zapytaj się jak Ojciec lepiej poznał Matkę!
Chłopak najzwyczajniej chwyta każdą fajniejszą okazję (jak każdy wilczek na polowaniu ), większość dziewczyn same sobie zdają sprawę z tego że po alko są łatwiejsze, co jak co - ale ja im nie będe kieliszka z łapy zabierać, bo kurwa "tak wypada"
Pamiętajmy że alkohol to najlepszy przyspieszacz łamania pierwszych lodów między partnerami, dobrze wiemy że wszyscy to praktykujemy - zarówno kobiety i mężczyźni.
I proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstem, ze z kobiet praktykują to tylko kurwy i szmaty, no chyba że kończysz gimnazjum to mów sobie co chcesz.
Wschodnia słowiańska uroda to jest to! A jeszcze z Rosji, a nie jakiejś dziczy jak Ukrajiyna czy Belarus, to już całkiem.
Oooo, tak wyglądałam na wykładach na studiach - dlatego na nie nie chodziłam, bo lepiej spać we własnym łóżku.
Pater jest jednym z tych którym pojebały się strony, pewnie chciał wejść na pudelka i nie ogarnia poziomu humoru na sadolu i dlatego się tak spiął chcąc zabłysnąć swoją kulturą i poziomem inteligencji, a tak na marginesie RUCHAŁBYM!!
czekam i czekam;/ a już myślałem ze bedzie happy end i zajebie głową w ławke ;/////
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów