📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pater patriae napisał/a:
Jesteś jedynym z tych, który ładnej dziewczyny nie wyrwie jeżeli nie jest najebana, albo napruta? Żałosne...
OOO, witamy pana z gatunku wytrawny znawca ruchacz pospolity.
Czasem na studiach, tak miałem Chuj, to jest silniejsze od człowieka. No nie da się, czasem ogarnąć. Jak narkoza, nie wiesz kiedy odpływasz. A jak wykład nudny, to już koniec...
Pater patriae napisał/a:
Jesteś jedynym z tych, który ładnej dziewczyny nie wyrwie jeżeli nie jest najebana, albo napruta? Żałosne...
twoja stara nie była ani najebana ani napruta i jakoś dobrze mi poszło. aaa sory ona nie była ładna.
Ostatnio zagadałem do takiego śpioszka w autobusie, ale okazało się że ma dopiero 16 lat, świat szybko się zmienia, łatwo się pomylić w teraźniejszych czasach;)
była po nocce typu "russian amateur drunk rape"
heh od razu przypomina mi się mój szwagier
na wykładach też mu się zdarzyło usnąć - tak skutecznie, że złamał oczodół
mina chirurga na izbie przyjęć bezcenna - nie chciał uwierzyć...
na wykładach też mu się zdarzyło usnąć - tak skutecznie, że złamał oczodół
mina chirurga na izbie przyjęć bezcenna - nie chciał uwierzyć...
Kurwa, jakbym siebie na wykładzie widział.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
wojtas890328 napisał/a:
twoja stara nie była ani najebana ani napruta i jakoś dobrze mi poszło. aaa sory ona nie była ładna.
ba dum tss
to uczucie kiedy musisz być ogarnięty i sprawiać dobre wrażenie ale tak kurewsko chce się spać, powieki ważą tonę i nie jesteś w stanie <demotywator_style> w takiej sytuacji tylko łeb pod kran z zimna wodą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów