Jak wybucha poduszka w lanosie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Producenci tej reklamy chyba są świadomi "czym" jest marka DAEWOO więc reklama jest adekwatna do ich produktów.
Legenda głosi że kiedyś wystrzeliła poduszka w lanosie
Chłopie, każdy porządny sadol ma w dupie Lanosa, tu siedzą sami posiadacze Audi Q7 (loża terenowa) i BMW M5 (loża sportowa. Nieliczni ortodoksi posiadają Mustangi albo Plymounty Barracuda.
Aha, jest jeszcze loża czysto sportowa, ci zapierdalają na "bajkach" bo "rower" to takie mainstreamowe.
Loża cipek (ASG czy jakoś tak) jeździ komunikacją miejską.
Chłopie, każdy porządny sadol ma w dupie Lanosa, tu siedzą sami posiadacze Audi Q7 (loża terenowa) i BMW M5 (loża sportowa. Nieliczni ortodoksi posiadają Mustangi albo Plymounty Barracuda.
Aha, jest jeszcze loża czysto sportowa, ci zapierdalają na "bajkach" bo "rower" to takie mainstreamowe.
Loża cipek (ASG czy jakoś tak) jeździ komunikacją miejską.
Gurgul99 napisał/a:
... tu siedzą sami posiadacze Audi Q7 (loża terenowa)
Audi Q7- terenowe... Japierdolę, toż to zwykłe miejskie auto dla cip stylizowane na terenowe. ty chyba nie widziałeś terenowego samochodu nigdy
Terenowy to jest Honker
I dziwię się złu [...]
Nie boję się śmierci
Zrodziłem się z chmur
Ja jeżdżę Hyundaiem ale i tak powiem ja pierdolę ale ten samochód jest paskudny
To Lanos szedł na eksport :|
Ten lanos jest zepsuty! ma kierownice nie z tej strony co trzeba!
A ja mam sedes "koło" i tez jestem zadowolony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów