Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kochanie chodź do nas i napisz coś śmiesznego o jebaniu policji w dupę.
lepiej niech cycki pokaże
co do reklamy to z dystansem, w tym smutnym kurwidole doceniam każdy dystans do siebie...
Czekamy na komentarz naszej dyżurnej sadolowej przedstawicielki patologi i marginesu społecznego - biala20
Kochanie chodź do nas i napisz coś śmiesznego o jebaniu policji w dupę.
Świetnie poruszasz się po zagadnieniach związanych z patologią i marginesem... Tym mi nie zaimponujesz, bo obserwacja od środka to żaden wyczyn! Ot, mamusię i tatusia opiszesz i po sprawie! Z policją jest tak samo, z kim się przestajesz, takim się stajesz! Nie masz pomysłu na życie, nakładasz mundur i bierzesz smycz do ręki! A ludzie się zastanawiają kto rządzi w waszym związku!
Po co ja mam tobie imponować?
Już dobrze, chłopczyku już dobrze! Starałam się ciebie nie urazić... Rozumiem, że psiarnia to dla ciebie druga, lepsza rodzina... Pewnie widzisz ich w domu codziennie! Ot, pan dzielnicowy każe twojej mamusi dać ci żreć chociaż raz dziennie... I napomina twojego tatkę, żeby nie ruchał cię codziennie! Masz powody, żeby być im wdzięczny!
Blebleble blebleble, blebleble ble bleble! Blebleble ble blebleble ble bleble... Blebleble, ble blebleble ble ble bleble bleble, bleble bleble... Blebleble blebleble ble ble ble blebleble! Ble, ble blebleble ble blebleble blebleble ble ble ble blebleble ble blebleble... Bl blebleble blebleble blebleble, ble ble blebleble ble blebleble! Blebleble blebleble, ble ble ble blebleble!
Biała, Ty to masz jednak syndrom niedoruchania, ciągle tylko o ruchaniu nam opowiadasz- ten rucha tego, tamten ruchał tamtego...
Już dobrze, chłopczyku już dobrze! Starałam się ciebie nie urazić... Rozumiem, że psiarnia to dla ciebie druga, lepsza rodzina... Pewnie widzisz ich w domu codziennie! Ot, pan dzielnicowy każe twojej mamusi dać ci żreć chociaż raz dziennie... I napomina twojego tatkę, żeby nie ruchał cię codziennie! Masz powody, żeby być im wdzięczny!
Nawet nie muszę się wysilać i wymyślać skomplikowanego baita. Łykasz wszystko jak góral po rzyganiu przez zęby
Co się dziwicie myślicie że policjanci to na innej planecie żyją i nie wiedzą że są potocznie nazywani Psami?
Już lepiej być psem z policji niż strażnikiem miejskim lub męską biurwą z urzędu.
Choć stare Polskie przysłowie mówi wyraźnie że:
"Lepiej dać się wykastrować niż w policji iść pracować "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów