Nieemitowana reklama tesco, nawiązuje do... każdy wie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Straszna kupa, a tego pajaca powinni odjebać. Zresztą pozostałych czarnych też. Tylko ich kurwa nie męczyć, jednego męczyli to bohaterem został.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
To ma być ciekawa reklama????
Reklamy Tesco to za każdym razem porażka. Próbują być śmieszne, ale jedyne uczucie jakie wywołują to wstyd za osoby, których te badziewia śmieszą i wstyd za twórców :/. Tępe społeczeństwo.
Reklamy Tesco powinny zniknąć!!!
Reklamy Tesco to za każdym razem porażka. Próbują być śmieszne, ale jedyne uczucie jakie wywołują to wstyd za osoby, których te badziewia śmieszą i wstyd za twórców :/. Tępe społeczeństwo.
Reklamy Tesco powinny zniknąć!!!
Moglby mi ktos napisac, co tak was w tym smieszy ?
dwakilo napisał/a:
@up bo tylu użytkowników nacisnęło "postaw piwo". Już trochę na tym portalu jesteś więc powinieneś poznać pewne zasady na jakich sadistic się opiera.
Widocznie zacofany jestem, bo myślałem, że ten przycisk naciska się gdy coś komuś się spodoba.
Ogólnie to chodziło mi o to, że ta reklama jest słaba. Jaranie się wszędzie jakimś tam księdzem jest już nudne, a twórcy tej reklamy musieli upaść nisko, żeby zrobić coś tak żałosnego.
No, ale może jednak ja to mam zjebane poczucie humoru, skoro coś co się spodobało 540 użytkownikom nie wywołało nawet drobnego uśmiechu na mojej twarzy
@up nie chodzi tu raczej o jaranie się jakimś tam księdzem. Podoba mi się ta reklama bo bardzo pięknie naśmiewa się z mafii sukienkowców, która rządzi Polską... Stanisław Dziwisz się? Dziwię się kurwa.
NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów