@keyq - jeszcze dodaj do tego, że tutaj jest lista skazanych na karę śmierci. Nie tych, co popełnili przestępstwa. Jak wiesz, to mogą być dwie różne rzeczy. Widzimy na całym świecie i w Polsce, jak traktowani są podejrzani. Niektórzy pójdą siedzieć za alimenty 2000 zł, a jakiś restaurator nie pójdzie za 27 mln złotych (nie wiem czy podałem dobre dane, ale to tylko przykład). I tak może być i ze skazaniami i z wyrokami. Tego twoja "statystyka" nie bierze pod uwagę.
@gówniaczek - dziecko. Ile masz lat? 23, jeśli to prawda? Idź na studia, zobacz trochę świata, popracuj w różnych środowiskach, pożyj. Bo jak taką młodzież mamy, to - nomen omen - czarno widzę przyszłość Polski
I nie, nie jestem czarny. Ale jak ktoś pisze, że na liście większość to czarni, a jest to nieprawda, to się zastanawiam, czy to z braku matematyki w szkole, czy da się taką osobą manipulować...
@keyq - " czarni są bardziej skłonni do tego typu czynów udowodniłem dwa posty wyżej prostą matematyką z podstawówki." - to chyba nie za dobrze szło ci z tej matematyki... Weź się ogarnij i zajrzyj do statystyki i przejrzyj tą trochę bardziej skomplikowaną matematykę. Liźnij chociaż socjologię i może inaczej spojrzysz na swoje wypociny. Przecież jakby to zobaczył profesor od metodologii, to wyrzuciłby cię ze studiów... kiedyś tak. Nie wiem jak teraz.
I co ty za strony podajesz? Człowieku, jak ty mi takie "dane" podajesz, to chyba czytasz "Fakt"...