Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe ma życie seksualne będąc prawiczkiem i ma koleżanki i pewnie z nimi plotkuje o tamponach, to znaczy że jest pedałem i to tym którego zawsze jada w dupe
Zmień wiek w profilu, trylobicie.
Chajzer wyraznie się zapytał czy ten stan jest związany z jego dolegliwoscią
Pytanie do wstawiającego filmik : Co dolega uczestnikowi teleturnieju ?
Chajzer wyraznie się zapytał czy ten stan jest związany z jego dolegliwoscią
Na pewno pytanie do mnie? Mnie nie ma na tym filmie
hehe ma życie seksualne będąc prawiczkiem i ma koleżanki i pewnie z nimi plotkuje o tamponach
Chyba nie złamię regulaminu, jeśli zdiagnozuję ciebie jako debila. Wskaż mi fragment, w którym facet mówi, że ma życie seksualne. Równie dobrze, może być osobą aseksualną (brak takowych potrzeb), jednocześnie zadowoloną z tego faktu.
to znaczy że jest pedałem i to tym którego zawsze jada w dupe
Jeśli naprawdę masz 26 lat, to muszę zmienić ci klasyfikację- debilem jesteś w przebłyskach.
Chyba nie złamię regulaminu, jeśli zdiagnozuję ciebie jako debila. Wskaż mi fragment, w którym facet mówi, że ma życie seksualne. Równie dobrze, może być osobą aseksualną (brak takowych potrzeb), jednocześnie zadowoloną z tego faktu.
Jeśli naprawdę masz 26 lat, to muszę zmienić ci klasyfikację- debilem jesteś w przebłyskach.
A co ma wiek do tego o czym pisze i mysli? gimbusy zawsze patrza na wiek
@btw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów