jak zrobić zapalniczkę tłokową
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
praktyczne w chuj :*
"For $1!*"
*Musisz mieć najpierw w chuj sprzętu, który nie jest wliczany w cenę.
*Musisz mieć najpierw w chuj sprzętu, który nie jest wliczany w cenę.
Facet po prostu pokazuje coś czego większość nie widziała wcześniej w takim zastosowaniu. Robicie aferę bez powodu. Fajna rzecz, jednak za chuja by mi się nie chciało tego zrobić. Piwko
Wystarczy krzemień, krzeswiwo i len spalony beztlenowo... efekt ten sam
Ja jebie, toż tą „zapalniczke" da się wykonać używając tylko noża i ewentualnie wiertarki.
Majstry z dwoma lewymi rękami.
Majstry z dwoma lewymi rękami.
1 $, czas poswiecony... 10gr paczka zapalek, przyjemniej, szybciej, latwiej -.-'
Czy ten portal zostal juz calkiem zdominowany przez gimbazy ? Nie kazdy wchodzi na ten portal zeby onanizowac sie przy martwych zwierzetach, laskach z dzyndzlami i innych fekaliach ... jak macie zamiar prymitywy komentowac takie filmy to odrazu wchodzcie na dzial hard i tam mozecie sie udzielac na swoim poziomie
Na aledrogo można kupic za kilka złotych krzesiwo magnezowe, ale lubię DIY w każdej postaci, więc piwo za wrzutę się należy.
Nędza trochę w tej Hameryce, krzesiwo nadal lepsze
miczel1 napisał/a:
człowieku nam sie nie chce wstac do kibla na szczocha Ty chcesz aby ktos wiercił cioł i chuj wie co jeszcze....spierdalaj
Może jesteś na etapie, w którym przed kompem sra i leje się pod siebie. Na szczęście jest jeszcze spora rzesza osób na tym portalu, która odchodzi od komputera.
I nie mów w moim imieniu.
beatka19_86 napisał/a:
Czy ten portal zostal juz calkiem zdominowany przez gimbazy ? Nie kazdy wchodzi na ten portal zeby onanizowac sie przy martwych zwierzetach, laskach z dzyndzlami i innych fekaliach ... jak macie zamiar prymitywy komentowac takie filmy to odrazu wchodzcie na dzial hard i tam mozecie sie udzielac na swoim poziomie
O wypraszam sobie, dział hard nie został jeszcze w pełni opanowany przez gimbazę i panuje tam pełna kultura.
Fajny filmik, ale czy tylko ja słyszę Chocolate, kiedy gość mówi Charcoal???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów