wino666 napisał/a:
a odpierdolcie sie od tego Owsiaka... ile kurwa mozna, co roku to samo pierdolenie owsiak zlodziej oszust i chuj wi kto jeszcze, ale ile kuwa nowego sprzetu po tych calych orkiestrach wpada do polskich szpitali to juz nie mowi sie tak gllosno
tia... oddawaj na ZUS, oddawaj dochodowy, VAT, PIT, akcyzę na alkohol, papierosy, pojazdy, podatek środowiskowy od aut, za padający deszcz i kutasa, którego kładzie na Ciebie i na mnie to państwo, a na koniec dorzućmy się do krajowej zbiórki, bo kasy w kasie nie ma na sprzęt, który się należy, a z której to zbiórki część idzie na prywatę, a w kolejce do pana doktora to trzeba pół roku stać, jak się po drodze nie wykituje. Ile jeszcze tego dojenia, niedługo za 2000 PLN pensji zostanie na 3 małe reklamówki zakupów, 20 litrów paliwa i łapówkę dla lekarza. Pierdolę to.
Gość wymyślił biznes i rucha nas jak chce, a że przy tym przykrywa się dobrą akcją i coś sponsoruje, to wg. mnie nie sprawia, że cel uświęca środki.
Jak ja leżałem w szpitalu, to piguła nawet sie nie fatygowała, żeby gościowi z sali kaczkę wymieniać, tylko wylewał to do umywalki, a "brzęczyki" do przywołań wyłączone, bo na nocnej zmianie się śpi, a nie pracuje.
Na chuj to wszystko, na chuj.
Chcesz - wrzucaj, nawet mamy biżuterię. Mi nie mów co mam o kim uważać, chyba że sam zasponsorujesz to, czego w kraju brakuje
P.S. A gadkę o tych imprezach w Jarocinie (koło prawdziwego Woodstocku to też nie stało) zostawcie dla gimnazjalistów, któryh jedyne co podnieca, to obsrany kibel w PKP. Standardy kozojebców.
P.P.S. Pracujesz czy studiujesz?