Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zadanie na dziś, zanim znowu nieudolnie będziesz chciał śmieszkować:
DYSPERSJA CIECZY...
Ej.... ale nie brnij juz dalej, co...?
Do siebie to powinieneś powiedzieć, bo się ośmieszyłeś brakiem wiedzy ogólnej na poziomie 7-8 klasy podstawówki.
Do siebie to powinieneś powiedzieć, bo się ośmieszyłeś brakiem wiedzy ogólnej na poziomie 7-8 klasy podstawówki.
Samochód pierdolnął w skuter, któy miał przymocowany baniak z wodą albo ciepłą chińską zupą, a ty kurwa wyskakujesz z jakimiś lotnymi cieczami (w rzeczywistości wszystkie nimi są), potem z pierdoloną dyspersją cieczy, która najczęściej odnosi sie do układów koloidalnych, chociaż zwykłe rozproszenie też nią jest, a za chwilę pewnie doczytasz gdzieś coś o układach planetarnych najbliższej nam gwiazdy Proximy Centauri i też coś wstawisz
Samochód pierdolnął w skuter, któy miał przymocowany baniak z wodą albo ciepłą chińską zupą, a ty kurwa wyskakujesz z jakimiś lotnymi cieczami (w rzeczywistości wszystkie nimi są), potem z pierdoloną dyspersją cieczy, która najczęściej odnosi sie do układów koloidalnych, chociaż zwykłe rozproszenie też nią jest, a za chwilę pewnie doczytasz gdzieś coś o układach planetarnych najbliższej nam gwiazdy Proximy Centauri i też coś wstawisz
Ja tylko o cieczy lotnej napisałem, a taką jest np. benzyna, ale nie miałem pewności, bo przecież mógł wieźć naftę albo spirytus.
I nie, nie na każdą ciecz się mówi że to ciecz lotna, tylko na te, które mają niską temperaturę wrzenia.
Idź być głupi gdzie indziej.
Ja tylko o cieczy lotnej napisałem, a taką jest np. benzyna, ale nie miałem pewności, bo przecież mógł wieźć naftę albo spirytus.
I nie, nie na każdą ciecz się mówi że to ciecz lotna, tylko na te, które mają niską temperaturę wrzenia.
Masz nieuku - nie chce mi się już z toba gadać- zacznij od tego:
pl.wikipedia.org/wiki/Lotno%C5%9B%C4%87_(ciecz)
Woda też ma niską temperaturę wrzenia w niskim ciśnieniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów