📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
takie coś to zwykłe kurestwo, jak chcesz zabić to zabij i nie znęcaj się
xxmercy napisał/a:
na pisowcach by się takie tortury przydały, bo to też karaluchy społeczeństwa
Czy zawsze jakaś ciota musi wtrącać wszędzie tą nudną politykę?
Critic4ll napisał/a:
takie coś to zwykłe kurestwo, jak chcesz zabić to zabij i nie znęcaj się
Karalucha ci szkoda?
Jebał Cie pies
alojz napisał/a:
trza mieć nasrane we łbie żeby coś takiego robić
równie nasrane trzeba mieć, żeby oglądać filmy na sadolu i się burzyć!
Co za zjeb. Nie ze względu na tortury, tylko na muzyka jak z jakiejś chińskiej bajki.
Ale to pojebane, żeby wystrugać z drewna średniowieczne narzędzia tortur dla karaluchów. Nawet Freud nie dałby temu gościowi rady
No nie wiem, z jednej strony karaluchy nie są do niczego potrzebne i tak czy inaczej jedyny cel ich egzystencji to bycie zabitym przez jakąś truciznę czy pułapkę. Z drugiej strony uważam, że osobę która z taką pasją bawi się w torturowanie robali powinna stale obserwować policja, bo to nie są niegroźne zainteresowania. Zaczyna się od robaków, potem większe zwierzęta, a za 20 lat jak znajdą w jego piwnicy salę tortur dla ludzi i stos zwłok to wszyscy sąsiedzi przesłuchiwani przez policję będą się łapali za głowę mówiąc "Niemożliwe! A taki grzeczny był... na dzień dobry zawsze odpowiadał i w pierwszej ławce w kościele co niedziela siedział!"
alojz napisał/a:
trza mieć nasrane we łbie żeby coś takiego robić
Lepsze to niż Ty gdy zlizujesz serek z napleta starego
alojz napisał/a:
Pomyśl skąd się wzięły inspiracje do tego a potem zacznij się wypowiadać publicznie..
Ale kurwa pojeb. Mi by się na pewno nie chciało bawić w takie akcesoria, a szczególnie w drewnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów