18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Ciekawe kolory
yarzapp • 2009-10-21, 17:55
Pewnego dnia pani w szkole zadała dzieciom prace domowa - miały sobie wymyślić na następny dzień jakiś oryginalny kolor. Jasio myślał całe popołudnie, aż w końcu wymyślił - kanarkowożółty. Ale pomyślał, ze zadzwoni jeszcze do Małgosi, jaki ona kolor wymyśliła. - Małgosiu, jaki masz kolor?
- Kanarkowożółty.
- *Kurwa - pomyślał sobie Jasiu - Małgosia jest lepsza uczennica i znów pani powie mi ze ściągam. Musze wymyślić coś innego. Jasio myśli, myśli, myśli - nagle wymyślił - głęboki błękit. Ale stwierdził, ze zadzwoni jeszcze do swojego przyjaciela Stasia i się spyta, jaki kolor on wymyślił.
- Cześć Stasiu - jaki masz kolor?
- Głęboki błękit.
- Kurwaa - pomyślał sobie Jasiu - Stasiu jest lepszym uczniem i znów pani powie mi ze ściągam. Musze wymyślić coś innego. Jasiu myśli, myśli myśli... i nic. Wkurzył się i wyszedł się przejść po mieście - nagle patrzy na wystawie leży materiał podpisany jako krwistoczerwony.
Jasia olśniło - to jest to! Wrócił do domu i cały czas powtarza pod nosem krwistoczerwony, krwistoczerwony, krwistoczerwony... Z wrażenia zapomniał zjeść kolacje, myje żeby i nadal mruczy pod nosem - krwistoczerwony, krwistoczerwony, krwistoczerwony...
Kładzie się do łóżka i nadal to swoje - krwistoczerwony, krwistoczerwony, krwistoczerwony... Budzi się rano i znów swoje - tylko krwistoczerwony, krwistoczerwony i krwistoczerwony...
Przychodzi do szkoły, siada w ławce i sobie dalej powtarza
krwistoczerwony, krwistoczerwony, krwistoczerwony... Pani wyrywa do pytania Małgosię: - Małgosiu jaki masz kolor?
- Kanarkowożółty.
- Dobrze Małgosiu, siadaj.
- A ty Stasiu?
- A ja psze pani głęboki błękit.
- Dobrze, Stasiu siadaj.
W tym momencie otwierają się drzwi od klasy i wchodzi pan dyrektor z małym Murzynkiem. Pan dyrektor mówi:
- Dzieci, poznajcie waszego nowego kolegę, oto Mambo - i wyszedł zamykając drzwi za sobą. Pani popatrzyła i mówi:
- Witaj Mambo. Dziś mamy lekcje o kolorach. Wiem, że jesteś nieprzygotowany, ale może powiesz nam jakiś ciekawy kolor?
Mambo myśli i mówi:
- Krwistoczerwony.
- Dobrze Mambo, siadaj.
Jasia mało krew nie zalała - nie jadł kolacji, nic tylko kuł na pamięć tę nazwę, a tu przychodzi taki...
- Jasiu, a powiedz nam jaki ty masz kolor?
A Jasiu wstał i nie może nic z siebie wykrztusić
- No Jasiu?

- JEBANY CZARNY!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
f................h 2009-10-21, 19:21
ponoc jeszcze oliwkowy i khaki
Zgłoś
g................k 2009-10-21, 19:27 15
Zacznijmy od tego, że kolory są trzy: czerwony, żółty, niebieski.
Reszta to jakieś mieszańce są tylko
Zgłoś
R................g 2009-10-21, 20:26 1
ja kiedyś w sprawodzaniu jednej koleżanki przeczytałem: "osad miał kolor ciemno-zielono-koperkowy"
Zgłoś
VVigor 2009-10-21, 20:33
i nie żeby tu jakiś rasistowski akcent był,nie... ;P
Zgłoś
I................r 2009-10-21, 22:36 10
Rosemary napisał/a:

Kolory, które ponoć faceci nie rozróżniają: łososiowy, legendarny ecru (jedna moja klientka to nazwała "esru" ), morski, złamana śmietanka (tu sama przeżyłam szok ), fuksja.

Faceci rozróżniają 16777216 kolorów, ale jedynie kobiety są na tyle porypane by próbować je wszystkie nazwać...
Zgłoś
Saia 2009-10-21, 22:43 1
maluję figurki warhammer , na prawdę zdziwilibyście się jakie tam są kolory...

przykład "hexen lichen"

i faktycznie często sam zielony jest nazwany np goblin green ale jak jest 10 różnych zielonych kolorów to już trzeba inaczej to nazwać niż "dark green" "darker green" itd xD

godzik napisał/a:

Zacznijmy od tego, że kolory są trzy: czerwony, żółty, niebieski.
Reszta to jakieś mieszańce są tylko

dam Ci trzy farbki o tych kolorach i weź mi czarny i biały zrób z tego ;d
Zgłoś
s................e 2009-10-22, 1:51
Ponoć czarny to nie kolor a jego brak
Zgłoś
kosmal88 2009-10-22, 9:16
SINOKOPERKOWY RÓŻ
Zgłoś
cronoseek 2009-10-22, 9:28
sraczko-buraczkowy brąz
Zgłoś
jonek00 2009-10-22, 16:33
smbdfromnowhere napisał/a:

chyba w monitorze
Zgłoś
W................x 2009-10-22, 19:49 1
ja znam jeszcze " maryjny błękit".
Zgłoś
R................g 2009-10-22, 20:14
smbdfromnowhere napisał/a:

jonek00 napisał/a:

chyba w monitorze

jonek00, on ma racje
Zgłoś
hypek 2009-10-22, 21:17 2
Saia napisał/a:

przykład "hexen lichen"*

zakładam, że to złoty?

* licheń - wioska, w której stoi wyjebista bazylika zbudowana za pieniądze naiwnych katoli wierzących, że taki datek otworzy im bramy nieba
Zgłoś
W................x 2009-10-22, 21:20
hypek napisał/a:

* licheń - wioska, w której stoi wyjebista bazylika zbudowana za pieniądze naiwnych katoli

100% racji. Byłam tam niechcący w tym roku w ramach realizacji praktyk i po prostu to było straszne. Tyle zmarnowanej kasy. A mogli ją oddac mi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem