Ciekawie pomalowane samochody.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
4 wóz potrafi zmylić.
Nie malowane tylko oklejane i nie ciekawe tylko oklepane. piwa brak. wyszło.
nowepozycje napisał/a:
Nie malowane tylko oklejane i nie ciekawe tylko oklepane. piwa brak. wyszło.
Od takiej fleji niepotrafiącej poprawnie pisać , nie chcę piwa - wiem że rozdajesz tanie sikacze z biedronki adekwatnie do swojego poziomu umysłowego. Po kropce pierwszy wyraz zaczyna się z dużej litery.
@up: Dokładnie, ale zauważ, że sam dałeś spację przed przecinkiem. Wojna na komentarze pod patronatem prof.Miodka trwa
markop4321, nie z dużej, bo duża to taka: "abcdef..." a wielka litera to taka: "ABCDEF...". Wybacz, nie mogłem się powstrzymać.
Zarammoth napisał/a:
@up: Dokładnie, ale zauważ, że sam dałeś spację przed przecinkiem. Wojna na komentarze pod patronatem prof.Miodka trwa
Przepraszam.
Black Snake napisał/a:
markop4321, nie z dużej, bo duża to taka: "abcdef..." a wielka litera to taka: "ABCDEF...". Wybacz, nie mogłem się powstrzymać.
Wybaczam tobie twoją niewiedzę.
pl.wiktionary.org/wiki/du%C5%BCa_litera
Dziękuję, teraz mogę spokojnie spać
To moje byłe gimnazjum kurwa zacofane chyba jest bo dostałem zjeba za 'dużą literę' i kazali używać zwrotu 'wielką literą' -.-
To moje byłe gimnazjum kurwa zacofane chyba jest bo dostałem zjeba za 'dużą literę' i kazali używać zwrotu 'wielką literą' -.-
@ up Dobrze że twoja polonistka nie kazała używać tobie zwrotu
ogromną literą
ogromną literą
"Wielka litera" jest jedyną poprawną formą. Zapytajcie polonisty, czy poszukajcie w internetach
markop4321 napisał/a:
Przepraszam.
Wybaczam tobie twoją niewiedzę.
pl.wiktionary.org/wiki/du%C5%BCa_litera
Niewiedzę? Drogi kolego, nie wiem czy zauważyłeś czym jest Twoje "źródło", ale jest ono niczym innym jak wikipedią. A wikipedia, jak i wikisłownik to wolna encyklopedia i słownik... A co to oznacza? Że te pierdoły wypisał ktoś tak święcie przekonany o swojej racji jak Ty .
Że nie wspomnę już o stwierdzeniu "z wielkiej litery", które samo w sobie również jest z lekka niepoprawne. Generalnie potwierdzone jest mówienie "wielką literą" albo "od wielkiej litery".
Dużej, k***a, nigdzie nie widzę.
Że nie wspomnę już o stwierdzeniu "z wielkiej litery", które samo w sobie również jest z lekka niepoprawne. Generalnie potwierdzone jest mówienie "wielką literą" albo "od wielkiej litery".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów