Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie było by doświadczyć coś takiego.
tego chyba trzeba życzyć każdemu. ja życzę
kurna mieć milion na koncie i mieć możliwość realizowania i znajdowania pasji
tego chyba trzeba życzyć każdemu. ja życzę
zaraz ktoś Ci napisze że wystarczą chęci.
Sranie, jebanie!! Trzeba w chuj kabony i koniec gadki.
zaraz ktoś Ci napisze że wystarczą chęci.
Sranie, jebanie!! Trzeba w chuj kabony i koniec gadki.
No bo tak jest... Wystarczą chęci. Gdybyś bardzo bardzo bardzo bardzo chciał tak latać, to zapierdalałbyś na takie wczasy za granicą kilka miesięcy i pojechałbyś Ale, że wolisz pierdolić o kabonie, której nie masz, ale nic nie zrobisz w kierunku, żeby ją mieć, to już Twoja sprawa gościu Tutaj sprawdza się powiedzenie " Nie ma nic za darmo". Większość chce być tak jak Kaszubski, chociaż on pewnie też się głowił, żeby mieć to co ma.
Pewnie napiszesz, że ciężko o prace za granicą Pierdolenie w banie... roboty jest w chuj nawet w Polsce, tylko chujowej. Albo marny grosz, albo chujowe warunki i dlatego Ci się robić nie chce, więc na wczasy nie pojedziesz i będziesz pierdolił na sadistic ludziom, że kabony nie masz
Lepiej by to wyszło gdyby zahaczył nartą o skałę lub drzewo
No bo tak jest... Wystarczą chęci. Gdybyś bardzo bardzo bardzo bardzo chciał tak latać, to zapierdalałbyś na takie wczasy za granicą kilka miesięcy i pojechałbyś Ale, że wolisz pierdolić o kabonie, której nie masz, ale nic nie zrobisz w kierunku, żeby ją mieć, to już Twoja sprawa gościu Tutaj sprawdza się powiedzenie " Nie ma nic za darmo". Większość chce być tak jak Kaszubski, chociaż on pewnie też się głowił, żeby mieć to co ma.
Pewnie napiszesz, że ciężko o prace za granicą Pierdolenie w banie... roboty jest w chuj nawet w Polsce, tylko chujowej. Albo marny grosz, albo chujowe warunki i dlatego Ci się robić nie chce, więc na wczasy nie pojedziesz i będziesz pierdolił na sadistic ludziom, że kabony nie masz
Młody jeszcze jesteś i chyba nie próbowałeś na siebie zarabiać. Młody człowiek, zarabiający najniższą krajową, albo delikatnie więcej, który studiuje i musi sobie te studia opłacić, a do tego pożyć chociaż odrobinę jak człowiek, nie odłoży pieniędzy na takie wczasy przez dłuuuugi czas. A zanim zaczniesz zarabiać porządne pieniążki, to zwykle mija kilka - kilkanaście lat od ukończenia pełnoletności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów