Podaj mi kurwa przykład JEDNEGO zwierzęcia co zrzuca „rogi”
Wszystkie jeleniowate. KURWA głąbie.
ps.
Ten ostatni zwrot za nick i głupotę co się chciała mądrzyć.
Jedne zwierzęta zrzucają rogi, inne nogi.
Ale zrzucanie nóg już cie nie zdziwiło?
@ gacu37, ale mnie rozbawiłeś. To ci się kużwa udało
Wszystkie jeleniowate
Zrzucają poroże, rogi to zrzuca diabeł
Poroże (wieniec, tyki) – twardy, kostny twór wyrastający z kości czołowej możdżeni na głowie samców jeleniowatych. Wyjątkiem jest renifer, u którego poroże wyrasta również u samic oraz jelonek błotny, u którego poroże nie występuje. Poroże zrzucane i nakładane jest corocznie. Stanowi ono oręż niezbędny bykowi do obrony i w walce o samice podczas godów. Jest trofeum myśliwskim i cenionym surowcem w zdobnictwie i meblarstwie.
Tutaj jest tyle magistrow ze za chwile znajdziemy rozwiazanie zagadki.
Jak odwiedzam starych i wychadze z ich suka do lasu to psina ciagle znajduje takie w krzakach i za chuja nie odda tego....... chuje mysliwi trenuja swoje kundle tym scierwem a potem ja latam po lesie za pojebanym psem z noga biesa w pysku bo inaczej kurwa przywlecze to na chate....
Jak odwiedzam starych i wychadze z ich suka do lasu to psina ciagle znajduje takie w krzakach i za chuja nie odda tego....... chuje mysliwi trenuja swoje kundle tym scierwem a potem ja latam po lesie za pojebanym psem z noga biesa w pysku bo inaczej kurwa przywlecze to na chate....
Dowcip mi przypomniałeś:
Co ma łeb, tułowie, ogon, cztery łapy i jedną nogę?
Zadowolony z siebie pitbull.
Wiesz co to jest nieś, prawda? Zgodnie z polskim prawem nie możesz puszczać psa w lesie. Rozwiąże to tez problem zbierania padliny.
Opierdolił całą. No, gnaty zostawił.
Wszystkie jeleniowate. KURWA głąbie.
ps.
Ten ostatni zwrot za nick i głupotę co się chciała mądrzyć.
Poroże nie rogi jełopy. A do zrzucania nóg sie nie przyjebałem bo to akurat ironia. To drugie to głupota. Jeleniowate łby
Nie musiał być to kłusownik aktualnie jest sezon polowań na rogacze - czyli samce sarny.
Sadistic uczy Sadistic bawi.
Polecam częściej wychodzić z domu i przekonać się że mieso nie musi być z marketu.
Darz Bór !
Gdybym miał do wyboru uratowanie zwierzęcia albo np 100 ludzi to oczywiscie uratowalbym zwierzaka.
Ludzie są wirusem. Nienawidzę ich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów