18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ciekawe znalezisko...
Nocturno • 2022-06-08, 21:30
...dosłownie na granicy polsko-czeskiej, na środku drogi polnej. Osobiście strzelam, że myśliwy odciął nogi (sarnie?), by ściągnąć z niej skórę i mięso. Ale się nie znam, więc mogę bredzić.

Zgłoś
zwierzak30 2022-06-09, 12:36 5
chitlerowiec napisał/a:

Podaj mi kurwa przykład JEDNEGO zwierzęcia co zrzuca „rogi”

Wszystkie jeleniowate. KURWA głąbie.
ps.
Ten ostatni zwrot za nick i głupotę co się chciała mądrzyć.
Zgłoś
stopwar 2022-06-09, 12:49 4
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Jedne zwierzęta zrzucają rogi, inne nogi.

chitlerowiec napisał/a:

gacu37 napisał/a:

Ale zrzucanie nóg już cie nie zdziwiło?

@ gacu37, ale mnie rozbawiłeś. To ci się kużwa udało

chitlerowiec napisał/a:

zwierzak30 napisał/a:

Wszystkie jeleniowate

Zrzucają poroże, rogi to zrzuca diabeł

Poroże (wieniec, tyki) – twardy, kostny twór wyrastający z kości czołowej możdżeni na głowie samców jeleniowatych. Wyjątkiem jest renifer, u którego poroże wyrasta również u samic oraz jelonek błotny, u którego poroże nie występuje. Poroże zrzucane i nakładane jest corocznie. Stanowi ono oręż niezbędny bykowi do obrony i w walce o samice podczas godów. Jest trofeum myśliwskim i cenionym surowcem w zdobnictwie i meblarstwie.
Zgłoś
S................c 2022-06-09, 14:04 5
A skąd wiecie, może to była taka sarna, i leśniczy po prostu odciął jej te nadmiarowe??

Zgłoś
Maniecky 2022-06-09, 14:39 3
Matt napisał/a:

Tutaj jest tyle magistrow ze za chwile znajdziemy rozwiazanie zagadki.

Jak odwiedzam starych i wychadze z ich suka do lasu to psina ciagle znajduje takie w krzakach i za chuja nie odda tego....... chuje mysliwi trenuja swoje kundle tym scierwem a potem ja latam po lesie za pojebanym psem z noga biesa w pysku bo inaczej kurwa przywlecze to na chate....
Zgłoś
S................c 2022-06-09, 14:42 4
Maniecky napisał/a:

Jak odwiedzam starych i wychadze z ich suka do lasu to psina ciagle znajduje takie w krzakach i za chuja nie odda tego....... chuje mysliwi trenuja swoje kundle tym scierwem a potem ja latam po lesie za pojebanym psem z noga biesa w pysku bo inaczej kurwa przywlecze to na chate....

Dowcip mi przypomniałeś:
Co ma łeb, tułowie, ogon, cztery łapy i jedną nogę?
Zadowolony z siebie pitbull.

Zgłoś
El3ctr0 2022-06-09, 14:59
Niekonicznie klusol, po prostu wywalil mysliwy do lasu (zwlaszcza ze sezon na sarny sie rozpoczal), a ze pewnie mu sie nie chcialo to tego nie zakopal.
Zgłoś
jessjess 2022-06-09, 15:06 24
to weź do domu i zrób sobie stołek:

Zgłoś
baronturbina 2022-06-09, 15:10 1
Maniecky napisał/a:

Wiesz co to jest nieś, prawda? Zgodnie z polskim prawem nie możesz puszczać psa w lesie. Rozwiąże to tez problem zbierania padliny.
Zgłoś
marcino_zly 2022-06-09, 17:02
To pewnie któryś z głodnych Pepików.
Opierdolił całą. No, gnaty zostawił.
Zgłoś
chitlerowiec 2022-06-09, 17:29
zwierzak30 napisał/a:

Wszystkie jeleniowate. KURWA głąbie.
ps.
Ten ostatni zwrot za nick i głupotę co się chciała mądrzyć.

Poroże nie rogi jełopy. A do zrzucania nóg sie nie przyjebałem bo to akurat ironia. To drugie to głupota. Jeleniowate łby

Zgłoś
Gromki 2022-06-09, 18:23
Czynność zupełnie normalna - patrochy pewnie wcześniej zjedzone przez lisy.
Nie musiał być to kłusownik aktualnie jest sezon polowań na rogacze - czyli samce sarny.
Sadistic uczy Sadistic bawi.
Polecam częściej wychodzić z domu i przekonać się że mieso nie musi być z marketu.
Darz Bór !
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-09, 23:03
To jakiś model do samodzielnego montażu?
Zgłoś
woccow123 2022-06-10, 8:15
To robota wilków
Zgłoś
Raichu0110 2022-06-10, 13:14 1
Kazdy mysliwy ma malego chuja
Gdybym miał do wyboru uratowanie zwierzęcia albo np 100 ludzi to oczywiscie uratowalbym zwierzaka.
Ludzie są wirusem. Nienawidzę ich.
Zgłoś
mauser 2022-06-10, 15:32
można zrobić gustowny stolik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem