...dosłownie na granicy polsko-czeskiej, na środku drogi polnej. Osobiście strzelam, że myśliwy odciął nogi (sarnie?), by ściągnąć z niej skórę i mięso. Ale się nie znam, więc mogę bredzić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Czlowieku, ciebie juz nie ma. Odciales diablom penisy. Ich zemsta bedzie tak niewyobrazalna, ze radze ci zostac w tym lesie. Nie rob traumy rodzinie, znajomym, nie dodawaj roboty sluzbom.
Tutaj jest tyle magistrow ze za chwile znajdziemy rozwiazanie zagadki.
Kłusownik.
Wielkiego magistra nie trzeba mieć,żeby poznać kłusola.
zwierzak30 napisał/a:
Kłusownik.
Amen.
pasztet sam się nie zrobi, a kopyta na co, patataj patataj, do "dupy" taka zabawa
Jedne zwierzęta zrzucają rogi, inne nogi.
takie spacerówki to tylko skóra i kości, do niczego się nie nada, to po co nosić
Kłusownik obciął nogi by mu jak sie przebudzi nie uciekła przeca to proste jest.
sarna z powyłamywanymi nogami
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Jedne zwierzęta zrzucają rogi, inne nogi.
Podaj mi kurwa przykład JEDNEGO zwierzęcia co zrzuca „rogi”
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów