18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Ciekawi mnie jedno
Sin_69 • 2012-11-27, 10:17
Zastanawia mnie jedno....Co jak im się wtedy zachce srać???

Jak było.....

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-30, 7:36 22
Sin_69 napisał/a:

no i właśnie tu pojawia sie problem. Jak wystawi tą dupe żeby się nie spierdolić te kilkaset metrów w dół? Pytanie nie jest głupie bo wystawiając dupsko za tą płachte cały jego środek ciężkości znajduje się na zewnątrz i sru.

Zaiste artysta ze mnie świetny! i zagadnienie wyjaśnione ;D

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
natalan1991 2012-11-30, 7:46
@up

no dobra, a jak się zechce siku? w tym samym czasie zarówno dla mężczyzny jak i kobiety....
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-30, 8:11
To szerokie jest, spokojnie we dwojke sie zmieszczą i linek wystarczy (widac na fotce)

Zgłoś
gaming809 2012-11-30, 8:18
jak się nie mylę to już to gdzieś widziałem tu parę stron dalej
Zgłoś
ble24 2012-11-30, 8:41
Konstrukcja uprzęży biodrowej pozwala srać bez ściągania jej (sprawdzone ). Sranie poza płachtę "w powietrze" jest w środowisku wspinaczkowym uważane za nieetyczne, pod nami może wspinać się inny zespół, a poza tym kto chciałby w trakcie wspinaczki natrafić na czyjeś kupsko... Powinno srać się do woreczków i zabierać wszystko ze sobą.
Odpowiednio dobrany prowiant i suplementy pozawala obyć się bez kupy przez 3, 4 dni w większości przypadków to wystarcza, rzadko kiedy jest się w ścianie dużej.
Zgłoś
K................n 2012-11-30, 9:01 70
Proste i logiczne
Zgłoś
vilcz3k 2012-11-30, 9:01 1
@up

Ale czy nie było by zajebiście walnąć klocka widząc na dole ekipe i szybciutko na góre? taka mała zabawa, typu "złap mnie bo cie obsrałem" , zasady proste, zabawa świetna , same plusy ;D

Zgłoś
Dildowagins 2012-11-30, 9:15
Sin_69 napisał/a:

no i właśnie tu pojawia sie problem. Jak wystawi tą dupe żeby się nie spierdolić te kilkaset metrów w dół? Pytanie nie jest głupie bo wystawiając dupsko za tą płachte cały jego środek ciężkości znajduje się na zewnątrz i sru.

Jest ich dwoje więc jedna osoba na jeden koniec a druga na drugi koniec i ciśnie.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
janiszek93 2012-11-30, 9:17 1
Srosz w lufcie

joł cziki cziki
Zgłoś
Alonso 2012-11-30, 9:40
Podczas dużego wysiłku fizycznego i małych ilości jedzenia, po prostu nie chce się srać.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-11-30, 10:32
Ja i tak przypiąłbym do siebie linkę , w razie jakbym się o pół obrotu za daleko obrócił
Zgłoś
ccs 2012-11-30, 10:57 1
ktoś zadał pytanie "jak się zachce srać"... obawiam się, że gdybym tam wisiał to by mi się nie przestawało chcieć za każdym razem gdybym sobie przypomniał gdzie jestem
Zgłoś
edoc 2012-11-30, 11:41
Spróbuj po tagach - jak srają górale , ale możesz nie być zadowolony
Zgłoś
Sorg 2012-11-30, 11:46
Sin_69 napisał/a:

Zarówno srać jak i spać można na uprzęży, wtedy się nie spierdolisz na dół. Nikt o zdrowych zmysłach by chyba nie wystawiał dupy w przepaść ryzykując, że dogoni gówno...

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
MUodyy 2012-11-30, 14:20
K-Paxian napisał/a:

Proste i logiczne

Można tytuł?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów