📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@up nie wiem po jaką cholerę użyłeś kurwy w swojej wypowiedzi, a już ogromną zagadką dla mnie jest uzycie jej w tym dokładnie miejscu tego równoważnika zdania.
Piti1234555 napisał/a:
@up nie wiem po jaką cholerę użyłeś kurwy w swojej wypowiedzi, a już ogromną zagadką dla mnie jest uzycie jej w tym dokładnie miejscu tego równoważnika zdania.
pewnie po to aby taki ktoś jak ty miał problemy emocjonalne
Wyliżcie sobie dupska, ale nie pozwolę wam tak kaleczyć języka polskiego. Wypowiedź z piruetem brzmi dokladnie tak, jak cygan z gruzowiska.
Piti1234555 napisał/a:
Wyliżcie sobie dupska, ale nie pozwolę wam tak kaleczyć języka polskiego. Wypowiedź z piruetem brzmi dokladnie tak, jak cygan z gruzowiska.
Potrzebujesz pomocy?
Piti1234555 napisał/a:
Wyliżcie sobie dupska, ale nie pozwolę wam tak kaleczyć języka polskiego.
nie żucim ziemi skont narz rut.
Wyjdź na dwór, kurwa
@up Lepiej niech wyjdzie z internetu i niech nie wraca.
Dałem piwo ale czuję niedosyt bo nie było wersji BEZ slow motion. Niestety ale jestem wymagającym użyszkodnikiem.
HODOR napisał/a:
@up Lepiej niech wyjdzie z internetu i niech nie wraca.
Te, Holdthedoor, nie masz czasem jakiś drzwi do przytrzymania?
Kamera się ewakuowała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów